2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان کسی از اطرافیانتون با دکتر برزنجی عمل بینی داشتند؟ متاسفانه اعضای قدیمی تاپیک که با ایشون عمل داشتن فعال نیستن و نمیشه متوجه شد بعد از این مدت از نتیجه ی عمل راضی هستند یا خیر. ممنون میشم اگر کسی در مورد این دکتر اطلاعاتی داره کمک کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دماغم با چسب خوبه ولی چسبو که برمیداره خیلی انگار گنده تره.حتی از بینی قبلم گنده تره حس میکتم.بعدش اینکه احساس میکنم رو تیغه بینیم پستی بلندی داره .دکتر گفت ورمه .یعنی درست میشه??
باران تیغه ببنیتو که نمیتونه ضخیمتر کنه.متم همین مشکلو دارم .احساس میکنم بینیم پهن شده و از قبلم بزرگتره ولی همه گفتن خودت اینجوری فکر میکنی و اینطوری نیست .به خاطر ورمه
سلام خوبید ؟ ی ماهه ک بینیمو عمل کردم روز اول ک گچو دراورد خورد ت ذوقم خ بزرگو دراز بود ولی هر هفته دیدم کوچیکتر میشه ورم بود همش نگران نباش ورمش میخابه باران و روز ب روز بهتر میشه مبارک باشه ولی اثر داروی بیهوشی کشت منو سر دردو چشم در د خ اذیتم میکنه من خاستم طبیعیعمل بشه و همونی سد ک دلم میخاست اوایل کمی قرینه نیست درست میشه نگران نباش بچه ها ی سعوال این جای بخیه بینی من افتاده تراز نوک بینیمه ب نظرتون این ورمه ؟البته از دکترم میپرسم ولی خاستم تجربه شمارو بدونم اگ خاستید عکس میزارم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
مری جان من سوهانو شنیدم بعد یه مدت بعضیا که خیلی کوچیک شده نمیتونن نفس بکشن میزنن مریم درد اونجوری نداره بیشترش ترسه و گچ برداشتن اصلا درد نداره من تا امروز از دهن نفس میکشیدم بعد یک هفته از عمل امروز موقع شستشو لخته اومد بیرون یکیش قشنگ باز شد ولی اون یکی کیپه کلا زمان میبره نترس ورمم که دکتر گفت زیاده صورتم توپول شده دکتر گفت هر وقت خط خندت برگشت ورمت رفته خدا کنه کوچیک بشه فلفل و آمین جون ممنونم از توضیحاتتون مهربونا کاش میشد یه کاری کرد ورما زود بره من کبودیام زرد شده یه چشمم هنوز خون داره
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
ببین منم بچه کوچیک دارم اونقدی ک بگی رعایت نکردم سعی کن بزاریش پای تی وی خودتم کنارش دراز بکشی چندتا بالش بزار زیر سرت ب بالا بخاب سعی کن تحرکت کم باشه اگرم داری اروم والا من خ کار کردم ینی نشد ب بچه سه ساله سخته خوب همش در حال جنبو جوشه منم باید باهاش باشم فقط ضربهنخوره دماغمت وگرنه بقیش عیب نداره
مریم منم مث ت بودم ولی سردرد من هنوز بعد ی ماه ادامه داره چشمام ب شدت درد میکنه مخصوصن اینکه عینکم میزنم الان نباید بزنم خوب سختمه منو شب نزاشتن برم خونه فرداش ترخیصم کرد دکتر همش بهم دارو تزریق میکردم ب سروم خاطرات عملتم مث من بود منم خ سردم بود از وقتیم از اتاق عمل اومدم یخ گذاشتن برام ت چند روز بعدش خودم گذاشتم بخاطر همین کبودی نداشتم ولی ورم داشت صورتم تازه من ی هفته بعداینکه گچو برداشت جون پویتم حساسیت پیداکرده بود بهش روی دماغم تمام جوش ریز زده بود و سوخته بود دکتر گفت باید پماد بزنی و تا خوب نسده چسب نمیزنم فک کن ب بچه کوچیک ی هفته بعداز گچ من بدون چسب بودم
گچتو خودت ب جسب سفت کن ببین اگ سنگینی کنه و اگ حس میکنی داره شل میشه و ب ی طرف کشیده میشه برو پیش دکترت ی وقت بینیت کج نشه ولی در کل فک نکنم مهم باشه خودت ب چسب سفتش کن
مطلب در مورد تامپون بینی . بعد از عمل بینی، در داخل سوراخ های بینی، مقداری تامپون و یا اسپلینت آغشته به آنتی بیوتیک قرار داده می شود که بسته به مورد، بعد از ۳ تا ۵ روز از بینی خارج می شوند. حضور این تامپون ها در داخل بینی، قدری کلافه کننده است چراکه راه تنفس از بینی را می بندند و احساس پری و سنگینی را در بینی القا می کنند. خواهشمندیم صبور باشید و هرگز شخصا اقدام به خارج کردن آنها نکنید. http://drpayamvaredi.ir/blog/p/67/%D8%AA%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-.html
2810