2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
sahar kh :بنظرم من زندگی و همه چیزهایی پیرامونش ریسک هست.هر انتخابی و هر کاری ریسک داره و موفقیت یا عدم موفقیتش پشت ریسکش هست.برای جراحی بینی هم نمیشه گفت کلاً خوبه یا بد.باید دید چقدر جراحی لازمه و همه شرایطش رو در نظر گرفت.به شخصه خودم چند سالی هست فکر جراحی بینی رو دارم و با همه مسائلش تصمیمم برای انجامش قطعی هست و دارم دکتر های مختلف رو ارزیابی میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مری جون اون حالت طبیعیه انگار هیچ حسی بینی نداره من حتی موهام میاد رو بینیم احساس سنگینی میکنه ولی خودش انگار مصنوعیه و حس نداره ولی کم کم حالت طبیعی میگیره اولا خیلی بدتر بود بچه ها من نمیخوام شما رو بترسونم یا پشیمون کنم منم قبل از اینکه عمل کنن این حرفها رو بهم دوستام میزدن میگفتم خودشون خوشگل شدن دلشون نمیخواد من عمل کنم خود عمل بینی سختی خاصی نداره نهایت یک هفته ولی بعدش ورمش کلافه کننده است اگر بینیتون مشکل نداشته باشه خوب تغییر خاصی نمیکنید اونوقت خودتون حساب کنید میارزه چند ماه درگیر دکتر پیدا کردن و راضی کردن این و اون باشید چند میلیون پول بدین بیهوش بشین عوارض بیهوشی رو به جون بخرید یک هفته نقاهت داشته باشین بعدش هم ببینید تغییر خاصی نکردید شاید به زور 10 درصد تازه هر روز ورم یک بازی داره حس میکنید کجه قوز دارید پایینش پهنه بالاش کجه و صد مدل ادا اطوار دیگه تازه اگه اونی میخواین که نشه از نظر روحی خیلی تاثیر بدی میذاره بینی من واقعا مشکل خاصی نداشت هر جا میرفتم میگفتن میشه پرفکتش کرد ولی چی شد الان میلیمتری هم تغییر نکردم روزی چند بار خودمو لعنت میکنم تازه همه اینا واسه وقتیه که مشکل خاصی براتون پیش نیاد و خدای نکرده دکترتون خراب کاری نکرده باشه اگه بینیتون واقعا مشکل داره و عمل لازمه و تو ذوق میزنه عمل کنید
مریم گلی :دقیقا صحبت تون درسته.اگه بینی واقعا مسئله ایی نداشته باشه دکتر چی شو می خواد درست کنه؟!به خاطر همین کسی که بینی سالم اش رو عمل میکنه چون تغییر خاصی ایجاد نمیشه بعد از عملش میزان رضایتش پایین هست.ولی اگه بینی واقعا مشکل داشته باشه و بعد از عمل ایراداتش بر طرف بشه حس رضایت آدم از جراحی بینی بیشتر هست.
حق با شماست آرزو جان من میگم بینیم مشکل نداشت یعنی قوز و افتادگی نوک بینی نداشتم یکم نوکش غضروفی بود و پره هام نیاز به جمع کردن داشت و یکم میخواستم فرم بگیره من به دکتر گفتم نوکشو پره هاشو جمع تر کنه یکم قوس بده و سر بالا کنه بهم قول داد که میشه حتی دقیقا جمله اش یادمه که گفت اینجور بینی ها راه دستمه و خوب عمل میکنم چون مشکلی نداری وقت عمل صرف خوشگل شدنش میشه ولی الان دقیقا همونیه که بود شاید من اشتباه کردم پیش دکتری عمل کردم که کارش طبیعیه شاید اشتباه کردم عمل کردم اصلا همه سرزنش ها و تقصیر ها رو میپذیرم اما جواب دوستی که گفت اونایی که عمل کردن بگن راضی هستن یا نه گفتم
منم خیلی خیلی ناراحتم .منم بینیم فقط یه قوز،کوچیک داشت ولی خیلی سختی کشیدم تو این مدت.ورم کل صورتمو عوض کرده .من چون بینیم استخونی بود فکر میکردم که دوره نقاهتم کم و راحته ولی هیچ ربطی به اینا نداره.من کسیو ندیدم که این همه ورم داشته باشه تو مطب.منم اگه برگردم عقب فکر نمیکنم عمل میکردم.فعلا که پشیمونم .البته الان زیر بیست روزه شاید نظرم عوض شد .ولی،کلا قیافم واسه خودم قابل هضم نیست .انگار افسردگی گرفتم .بینیم بد نیست ولی جاهای،دیگم انگار تغییر شکل داده
2810