2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون آمین جون که جواب دادی ببخشید من سخخخخخت مشغول خونه تکونی ام الان اومدم دیدم جواب دادی مبارکت باشه امیدوارم هر روز راضی تر باشی گلاویژ جون سجادیان چرا از گزینه هات حذف شد؟
........God is typing
دوستان من تو اتاق عمل کار میکنم و به خاطر رسته م خیلی سر عملای زیبایی یودم و کامل با دکتر ابیانه راجب این قضیه صحبت کردم و میدونم چرا بعضی دکترا کبودی زیاد دارن و بعضیا ندارن و این کاملا به بهوشی بستگی داره وقتی تو مطب دکتر نشسته بودم حتی ۳ روز عملاش کبودی ندارن و متوجه شدم تیم بیهوشی دکتر واقعا کارش عالیه
گلاویژ من تو یه کلینیک عمل کردم که سه تا دکتر اونجا عملاشون رو انجام میدادن.من کبود نشدم ولی بقیه خیلی کبود شدن.ولی تیم بیهوشی فرقی نداشت.واسه همممون یکسان بودن.عوضش من ورمم زیاده.
بچه ها من یه چیز بگم کبودی و ورم رو همه تا حدودی دارن بیشتر به سیستم بدن بستگی داره کارای سجادیان خیلی ورم داره ولی کبودیش وحشتناک نیست من ندیدم کسی چشماش خون مردگی بشه یا کبودی های خیلی بد به نظرم اگه هم باشه خیلی مهم نیست بالاخره میره مهم نتیجه عمل بیشتر سبک کار دکتر رو در نظر بگیرید کبودی یک هفته است بینی یه عمر رو صورت میمونه البته من اینو نگفتم سجادیان رو تایید کنم خودم همچنان ناراضیم هر روز بیشتر از دیروز
2810