2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015402 بازدید | 66527 پست
مری جون اصلا نگران نباش
وقتی تو گچه هم به خاطر ورم لب بالا و پشت لب هم به خاطر سر بالایی اول احساس میکنی خیلی سربالاست و بینیت کوتاه شده و فاصله لب و بینیت زیاد شده
بعدا که گچتو برداری انقدر میاد پایین که میگی تو رو خدا دیگه نیا
زیر گچ سر بالا باشه بعدا خیلی بهتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مری جان به خدا دلداری الکی نمیدم من یک سال و نیم پیش عمل کردم عکس تو گوشیم ندارم وگرنه همین الان عکسای زیر گچمو میفرستادم برات وقتی گچتو در بیاری یهو نمیاد پایین ولی به مرور با رفتن ورم پشت لبت و افت اولیه ی بینی نرمال میشه چون من یادمه دقیقا این موضوع رو مخم بود و از دکترم میپرسیدم حتی فکر ژل زدن لب بالام زد به سرم ولی کم کم خوب شد
منم حس میکردم طول بینیم کوتاه شده و از یه جهت به خاطر ورم شدید بینیم پهن شده بود انقدر افسرده و ناراحت شده بودم ولی بعدا خوب شد از این بابت نگران نباش اتفاقا زیر گچ هر چی سر بالاتر باشه بهتره
من پیش دکتر سجادیان عمل کردم بینی من طولش زیاد بود ولی زیر گچ خیلی کوتاه تر شده بود بعدا خوب شد دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم بعد یک ماه خیلی بهتر شد ببین ربطی به کوتاهی بینی قبلت نداره همه این حس رو دارن که بینیشون کوتاه تر شده ولی بعدا به حالت قبل برمیگرده نوک بینیم خیلی بالاتر از الان بود بعدا چند میل افت میکنه من دوست داشتم اون موقع سربالاتر بود که الانم سر بالاتر میشد
مری نگران نباش منن تا وقتی گچ داشتم و چند هفته بعدش پشت لبم ورم داشت و سر بینیم بالا بود فکر میکردم بینیم کوتاه شده و فاصله لب و بینیم زیاد ولی الان خوب شده تازه هنوز هم حس میکنم ورم داره پشت لبم
2810