2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه ازتون خواهش کنم چند تا دکتر خیلی خوب معرفی کنید تا بتونم تحقیقاتمو شروع کنم؟ من خودم چند سال پیش عمل کردم و اونموقع اکثر دکترایی که کارشون خوب بود میشناختم ولی الان جدیدا نمیدونم چه دکترایی کارشون تاپه !!!! دختر خاله م دو هفته دیگه میاد ایران و بمن سپرده براش دکتر پیدا کنم خواهشا چنتا دکتر خوب معرفی کنید که کارش تمیز و عالی باشه تا من برم از نزدیک کاراشونو ببینم مرسی
من پیش چند تا دکتر رفتم اکثرا میگن سی چها درصد بهتر میشم فقط یکیش گفت 70 درصد بهتر میشم بینیمم تیغش خوبه فقط پایینش چاقه می خوام پیش ابیانه هم برم نمیدونم واقعن چیکار کنم همه هم میگن خوبه به صورتت میاد اما خودم دوست ندارم
نی نی کچل جون اگر واقعا ایراد به اون صورت نداره دستش نزن به استرساش نمی ارزه به نظرم البته اگر واقعا بی ایراده چون با این قیافه عادت کردی اگر از بینیت خوشت نمی یاد هیچ تضمینی نیست که از مدل بعد از عمل خوشت بیاد .بگرد دکتری رو پیدا کنکه اکثر کاراش با سیلقت می خونه تقریبا هر دکتر سبک مشخصی داره که دستت می یاد الانم که اکثرا سایت و اینستا دارن .اینجا نمی تونی جوابی بگیری چون انتظارات وسلایق متفاوته .
سلام مشهدی ها من پیش دکتر ناهید ۲ هفته دیگه عمل دارم خیلی تحقیق نکردم فقط پیجش رو دیدم و مطب که رفتم همه راضی بودن نظر شما چیه کار خدیوی رو هم دیدم خوب بود
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
سرندیپیتی کتانه اینجا مشهدی هست پیداش کن بهش پخ بده من از دوستای مشهدی تعریف دکتر بخشایی رو شنیدم ولی کلا به نظر من سراغ دکتری برو که اکثر کار هاشو می پسندی چند جلسه هم برای تحقیق مطب برو بالا خره همه دکترا کار خوب وبد دارن دیگه .یه کمی هم شانسیه
2810