2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون آمین جان جواب دادی.بله تصمیم دارم برم مطبشون .ولی خوب منشیا میگن فلان روز بیا که من بعید میدونم بیمار ناراضی رو اون روزی برای ویزیت وقت بدن که کسی برای دیدن کارهای دکتر به مطب میره.به همین دلیل سوال کردم.و اینکه ایشون تخصص گوشو حلقو بینی ندارن و بخاطر همین دو دلم
مرسی آمین جان پیش حامد عباسی رفتم علی اکبری و اسلامی و مقدم و صمد زاده رفتم امروزم پیش ابیانه میرم اگه اینم بگه تغییرات کمه عمل نمی کنم دیگه چون گوشتی ها ورمم زیاد دارن می ترسم پاینش گوشتیه
مرسی آمین جان از راهنماییت.خودمم ازهمین میترسم .میترسم پیش جراح پلاستیک برم و خدای نکرده مشکل تنفسی برام پیش بیاد و واقعا انگار آدم از هرچی میترسه سرش میاد .مفرد متخصص جراح پلاستیکه.نی نی کچل جان شما مطب علی اکبری رفتی؟؟کساییکه بینیشونو عمل کردن راضی بودن و مشکلی نداشتن؟
ممنونم آمین جان. شما از آبیانه راضی هستین؟ کوچیک شده بینیتون؟ بچه ها فرق نوک بینی گرد با کمی مایل به تیز چه فرقی داره؟ منظورم اینه کدوم به صورت گرد و کدوم به صورت کشیده بیشتر میاد؟ کدوم حالایی تره؟ مد روز کدوم یکیه؟ من نمیدونم کدوم یکی رو بخوام !
سلام عزیزم تا الان بله راضیم ۵۳ روزه عمل کردم جمع وجور شده اما خوب هنوز ورم داره مخصوصا نوکش .من فکر می کنم نوک بینی شبیه به بینی اصلی باشه بهتره .واینکه که چی به روزه نمی دونم اینا همش سلیقه ایه
سلام دوستان خیلی فکر کردم که این مطلب رو بذارم یا نه گفتم شاید بهتر باشه صبر کنم ورم هام بره بعد نظر بدم ولی از یه جهت میگم این موضوع ربطی به ورم نداره اول از همه که من از بینی و عمل کردنم ناراضی و پشیمونم از انتخاب دکترم بیشتر شاید بعدا نظرم عوض شد ولی سجادیان دکتریه که عملا کاری نمیکنه تو عمل برای راحتی خودش و اینکه به قول خودش شر نشه میرم مطبش بقیه رو میبینم نمیدونم امیدوار شم دماغم حداقل به گندگی اونا نیست یا ناامید از کاراش ولی چیزی که میخواستم بگم اخلاقشه که تا حالا همه تعریف میکردن مخصوصا تو مطبش ولی با لحن بدی مسخره میکنه و جواب سوال رو میده امروز بعد از سه هفته پرسیدم چرا با اونی که میخواستم انقدر فاصله داره گفت همینه که هست دعوت نامه نفرستادم برات
2810