2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای مهربون و دلسوز سلام،چند ساعته دارم برام عضویت تلاش میکنم همه ی عزیزانی که عمل کردن مبارکشون باشه، الهی که روز ب روز راضی تر باشید از مماخ قشنگتون بچه ها میشه خواهرانه منو راهنمایی کنید من تابستون اگه خدا بخواد عروسیمه،بینی بزرگ و گوشتی دارم متاسفانه،اعتماد ب نفسم رو شدیدا از دست دادم. من همدان زندگی میکنم، اما برای عمل بینی میخوام بیام تهران ازتون خواهش میکنم طی تجربه ای که از این صفحات و از صحبت بچه ها ب دست آوردید جواب منو بدید خانومای گل ازتون خواهش میکنم دکتر خوب برای عمل طبیعی بینی گوشتی معرفی کنید، از چند نفر پرس و جو گردم دکتر محبی، دکتر کامران کامروا. دکتر نجفی رو معرفی کردن، میشه شما هم کمکم کنید، یک دنیا ممنونم
فرنازی جان این ادرس اینستا دکتر سجادیانه که من دربارش تحقیق کردم و میخوام عمل کنم https://www.instagram.com/dramirsajadian/ دکتر بینیهای گوشتی رو خیلی خوب و طبیعی عمل میکنه .اولش سربالاست اما بعد به مرور سر بینی افت میکنه و طبیعی میشه
سلامممم به همه وای چقد به این ورم گیر میدین منکه به این نتیجه رسیدم این چسب و انواع اقسام روش های پیشنهادی تاثیر خاصی نداره جز اینکه سرگرم بشیم و کم کم به چهره جدید عادت کنیم تنها روش بی عارضه همون صبر و گذشت زمانه من پارسال پام رباطش پاره شد وقتی گچشو باز کرد دکتر هیچ شباهتی به پا نداشت مدت ها طول کشید تا شکل قبلش بشه بینی هم همینطوره بنظر من کلی ضربه خورده استخون و غضروف و پوستش دستکاری شده مسلما ورم میکنه و این ورم زمان میبره تا بخوابه چیزی که من دیدم خیلی دکترا حداقل 6 ماه صبر رو تجویز کردن تا شکل بینی مشخص بشه دکتر من که آب پاکی رو ریخت رو دستم برد رو 1.5 تا 2سال
سلام به همگی امیدوارم بینیهاتون همونی باشه که دوست دارین منم خیلی وقته دنباله دکترم و مطب گردی می کنم پیش اکبری رفتم کلن خوشم نیومد پیش اسلامی و عباسی و بنیادی رفتم هر سه میگن تغییر زیادینمی کنی اما مقدم میگه 70 درصد تغییر می کنی بینیم فقط نوکش گوشتیه و استخوان بین دو چشم یکم پایینه به نظرتون دیگه پیش کی برم همه هم بهم میگن چرا می خوای عمل کنی مردد شدم
بچه ها جونم من فردا باید گچمو بردارم ولی همینجوری نگاه میکنم بینیم همون قبلیه از نظر سایز سربالایی حالا اندازه شو میگم ورم ولی چرا سر بینیم بالا نیست پره هام هم زیاد جمع نکرده حس میکنم خیلی خیلی کم کار کرده و طبیعی شده دعا کنید لطفا
2810