2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
واااای واااای این چی بود رو صورتم تو رو خدا بیاین بگین شما هم اسپلینتو برداشتین همین بودین یه چیز بد فرم بزرگ رو صورتم بود از هر جهت 3 برابر دماغ خودم غلط کردم عمل کردم اصلا ولی نسبت به دو نفر دیگه که اومدن اونام گچ بردارن قابل تحمل تر بودم به دکتر گفتم سرش بالا ندادی چرا گفت شروع شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه لیلی جان ایشونو نمی شناسم. مریم گلی نگران نباش خیلی ها این طور هستن تازه بعضی ها کج هستن یا فرو رفتگی دارن بعد از گچ که درست می شه مال شما که فقط ورم داشته .درست می شه برو اوایل تاپیک رو بخون پر از این چیزاس .
مرسی آمین پس این شکل و فرم غیر طبیعی رو شما هم داشتین خدا کنه زودتر خوب شه اولا که فقط تاپیک رو میخوندم میگفتم اینایی که عمل میکنن چقدر الکی غر ورم میزنن الان میفهمم چقدر تحملش سخته وای ببخشید زهرا جان خیلی شوکه و دپرس شدم آخه دیروز که اینجوری گفتم اصلا قابل دیدن نیست یه کوفته رو صورتمه همین دعا کنید زودتر قابل تحمل شه عکس هم میذارم ولی هر کی خواست عمل کنه خودشو واسه این چیزا آماده کنه
ای وای ببخشید تداعی جون اون موقع شوکه شده بودم ولی با چند نفر صحبت کردم اون ورم وحشتناک اولش طبیعیه و زود میره بعد نرمال تر میشه دیگه باید تحمل کرد ولی خوب میره باید صبوری کرد منم سعی میکنم اینجا کمتر در مورد ورم صحبت کنم کسی نترسه ولی سوالی بود در خدمتم اگه سوال هم داشتم میپرسم چند وقت بگذره نظرم رو میگم عکس هم میذارم دعا کنید زودتر خوب شه
بچه ها حرف گوش بدید واسه یکم بهتر شدن عمل نکنین اگه مشکل تنفسی ندارین اگه در اثر تصادف و افتادن و ضربه های وحشتناک دماغ عجیب غریبی ندارین عمل نکنین صورت اورجینال خودتونو دستکاری بیخود نکنید دو سال زمان کمی نیست که قیافه آدم به حالت فیکس و نهایی برسه
2810