2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من شنبه با دکتر سجادیان وقت عمل دارم نینی سایت کاربریمو تایید نمیکرد زودتر بیام سوال بپرسم برای عمل چه کارهایی باید کنم؟ تو رو خدا بگید کسی بد شنیده ازش یا ناراضی داره من بینیم یکم غضروفی استخونیه دیگه خیلی اصرار کردم راضی شد یکم قوس بده و سر بالا کنه و گفت از بقیه قرتی ترش میکنم نگران نباش بینیت راه دستمه این مدل بینی رو خیلی خوب عمل میکنم من خیلی امیدوار شدم چون میگن همه رو ناامید میکنه ولی بهتر میشن مراقبت های قبل و بعد عمل رو میگید؟
مریم گلی منم با دکتر سجادیان عمل کردم و بی نهایت راضیم ایشالا عمل خوبی داشته باشی خود دکتر قبل از عمل یه دفترچه بهت میدن تو اون همه نکات قبل و بعد از عمل نوشته شده
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
عزیزم مریم گلی امیدوارم از مدلی که دادی پشیمون نشی.الان که همه سبک طبیعی میپسندن بینیت قراره یه عمر باهات باشه تصمیمی نگیر که بعد ناراضی باشی.دکتر سجادیان تعریف زیاد ازش شنیدم ولی اکثرا هم میگن بینیشون خیلی کوچیک نشده یا شایدم کاراش پر ورمه.این اطلاعات من بود ازش.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ممنونم نانالا جون بله دفترچه اش رو دارم گفتم شاید نکته خاصی باشه که ننوشته باشه خدا رو شکر که راصی هستی دعا کن منم مثل خودت خوب شم. شما چه مدلی خواسته بودین؟ رها جون آخه بینی من مشکل خاصی نداره دوبار رفتم مشاوره بار اول قبول نمیکرد عمل کنه ولی بار دوم گفت خیلی خوب میشه از مریضاش شنیده بودم خیلی کارش طبیعیه بهش بگو قرتی تر که یکم تغییر کنی منم تو مطب احساس کردم بینی ها خیلی ورم داره خیلی میترسم دماغم گنده تر از قبل شه
گندم جان کار هر دکتر با دکتر دیگه فرق میکنه و بستگی به ورم بینی هم داره.من دکترم قبل دو ماه چسب روز و شبو گرفت
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
2810