2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
سلام آمین جان بینیت خیلی خوب شده خانوم مبارکه من هم فردا وقت گرفتم پیش دکتر ابیانه برم تو پیج اینستاگرامش یکی دو مدل دیدم که خیلی شبیه بینی من بود و خوب درآورده بودشون یه سوال چه مدت گچ روی صورتت بود؟ الان میتونی رانندگی کنی؟ سرکار از کی رفتی؟
سلام سحری سه روز تامپون و یه هفته گچ داری .بستگی به بدن خودت داره ولی من تا ۳ هفته زود خسته می شدم .من مدرس دانشگاهم واین ترم کلاس برنداشتم خوشبختانه ولی اکثر دوستان هفته ی دوم سر کار رفتن رانندگی هم از هفته دوم مشکلی نداره .بازم به بدن خودت بر می گرده .بیشتر سختی هاش هفته ی اولشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.خوبین؟چقد عکسای عمل دکتر ابیانه تو اینستا خوب و قشنگه.آمین جون بینیت به صورتت میاد مبارکت باشه.بازم بلافاصله بعد گچ خوب بوده واسه من خیلی بیشتر ورم داشت. به قول آمین جون استرس عمل بینی بیشتر از اون چیزیه که آدم فکرشو میکنه.منم دیگه خسته شدم کی میشه یکی دو سالی بگذره شکل ثابتشو بگیره....یه وقت میگی خوبه یه وقت فک میکنی نکنه بزرگ باشه..اصلا هر روزش یه حسیه...منم شکر خدا راضیم یه روز کمتر یه روز بیشتر دیگه هم از چسب زدن راحت شدم.خیلی ذوق کردم دکترم گفت شبا هم نیاز نیست دیگه بزنی
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عزیزم 12 دی میشه دو ماه.باورت میشه نمیتونم نظر مطمئن بدم.یه مدت بد استرس گرفته بودم که نکنه خیلی کوچیک باشه.الان بدون چسب میگم یه کم کوچیکتر میشد بد نبود.از این که نشون بده عملیه خوشم نمیومد.بعضی اوقات میگم چه خوب طبیعی شده بعضی روزا میگم این که داد میزنه عمله.ای خدا خودم خندم میگیره ولی خب در مجموع راضیم از اون مدل هایی که بدم میومد شکر خدا نشد.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بچه ها من خیلی حساسم بینیمم خوب بود اما با ضربه سر پسرم الان قوز داره باید حتما عمل کنم ولی واقعا میترسم هم از بی هوشی هم از بعد عمل که نکنه خوب نشه بینیم استخونیه اما پایینش یکم گوشتیه
تداعی این ترس رو همه دارن که خوب واقعا هم ترس داره الان من بیشتر درک می کنم چون واقعا آدم نمی دونه تهش چی می شه تازه همه چیز هم دست دکتر نیست بعضی چیزی مربوط به بدن آدم هست.
مینا الان نگرانی من اینه که بعد دوهفته فرم بینی نوکش یه جوربه خوب البته ورم دوهفته اول من زیاد نبود اما الان ورم پره ها ونوک زیادتر شده الان دوسش ندارم همش می ترسم ورم ها بخوابه مثل قبل نشه پریشب آخر وقت به دکتر اس دادم ۷ صبح جواب داد می گه چند ماهه عمل کردی می گم ۲۶ روز فکر کنم می خواست خفم کنه گفت هنوز خیلی واسه نظر دادن زوده عجول نباش .
پس نگران هیچی نباش بینی ات خیلی خوب میشه چون واقعا کار دکتر خوبه من خودم میدونم همه این نگرانی ها مال اول راهه بعدش میایی میگی چقد عالی شده بیخود فکر بد به سرت راه نده ما به دکترمون اعتماد داریم
2810