2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015612 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

bibakانحراف در چه حد؟من تو ویزیت اولیه انحراف چندان ندارم اگه باشه هم خفیف ولی آلرژی شدید دارم بخصوص تو این فصل که اون هم با عمل کاریش نمیشه کرد ولی شما باید از بیماراشون سوال کنید ببینید اونایی که انحراف داشتن راضی ان ؟از چه نظر نگرانی تنفس یا ظاهر؟ اینستاشون سر بزنین به نظر من درسته تو عمل باز امکان تغییر بیشتر وجود دار ولی باز هم این به مهارت پزشک بر میگرده که یک دکتری با عمل بسته و مهارتی که داره همون کاری رو بینی انجام میده که یک پزشک دیگه با روش باز راحتتره براش یعنی فقط تکنیک عملشون فرق میکنه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام به همگی من ده سال پیش بینیم رو پیش دکتر رضایی تو کلینیک مبین پاسدارانوعمل کردم البته بینی من گوشتی بود فوق العاده عالی و خوب برام دراورد و واقعا خیلی چهرم تغییر کرد اگر بینیتون گوشتی هست من دکتر رضایی رو بهتون پیشنهاد میدم ولی کار بینی های استخونیش رو من اصلا دوست نداشتم زیاد خوب نبود البته اصلا عروسکی و فانتزی عمل نمیکنه خیلی طبیعی در میاره و چون متخصص گوش و حلق و بینی هست از نظر تنفسی هم بعدش هیچ مشکلی نداشتم