2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016244 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل هم خوب بود بدن من با بیهوشی میونه نداره سزارین هم که شدم بعدش حالم بهم خورد که البته می گن خوبه مواد بیهوشی زودتر دفع می شه ولی تا ۳ روز بی حالی داشتم که اونم به خاطر بیهوشیه وچیز خاصی نیست .
دلم میخواد پیش یه دکتری عمل کنم که کارش تضمین شده باشه دیگه استرس خوب یا بد شدن و نداشته باشم من مدل بینی بهنوش طباطبایی رو دوس دارم یه دکتری میخوام که اون مدلی عمل کنه
سلام دوستان من قصد جراحی بینی رو دارم البته یه چند سالی میشه که دارم و هنوز جرات نکردم نوشته ها رو دنبال کردن و حدود دوسال پیش که برای پروتز سینه کلی دکتر رفتم پیش بعضی ها هم مشاوره شدم بابت جراحی بینی دکترایی که رفتم و یا بهتر بگم یادم مونده دکترمنافی : خیلی گرون روی هوا قیمت میده و بعدش هم تخفیف خیلی میده که در کل باز هم گرونه به نسبت کارشون و کار بینیش خوب نبود البته از نظر من یه نظرم قرینه نبودن و پره ها با هم نمیخوند دکتر آخوندی نسب: کارهاش خیلی شیک نبود ولی تمیز بودن و قیمت رو خیلی خوب میگفت یادم نمیاد دقیق چون برای پروتز رفته بودم و استرس اونو داشتم ولی قیمتاش مناسب بود به زمان دو سال پیش دکتر مسعود اسماعیلی: خیلی دکتر خوبی هستن ولی در زمینه پروتز بیشتر کارشون معرفه و لیفت و ساکشن و البته من پیش ایشون عمل کردم کارهای بینیشون رو نپسندیدم دکتر بیات شهبازی: خیلی دکتر مهربونی هستن ولی باز هم به نظرم بینی ها سر بالا بود و نامتقارن و البته سینه ها هم نامتقارن به نظرم اومد :)) تا اینجا یادم میومد :) پیام ها رو خوندم جند تا دکتر رو خیلی ها معرفی کردن، دکتر یحیوی، ابیانه، سجادیان و سامی و نادریان نتیجه تحقیقات اولیه من نشون داده هیچکدوم از این دکترای عزیز جزو انجمن جراحان پلاستیک نیستن و این راستش تو انتخاب نگرانم میکنه میتونید به سایت رسمیشون مراجعه کنید http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm البته اگه دکتر ابیانه فامیلیشون شهریار حدادی ابیانه باشه عضون با این حال چون خیلی گشتم و دکتری پیدا نکردم حتما بهشون سر میزنم میخواستم لطفا راهنماییم کنید کسایی که عمل کردن با این عزیزان در مورد تنفس و جای بخیه هاشون
gisooo20 زیاد تحقیق کن تو سابتا واینستا نمونه ی کار دکترا رو ببین تا دستت بیاد کدوم دکتر شبیه مدل دلخواه شما عمل می کنه .هیچ دکتری که بدون خطا وجود نداره وعمل یه ریسک هست من حتی دکتر خودمو به هیچ کس پیشنهاد نمی دم چون اولا سلیقه ای هست ودوما مهمه که خود بیمار بتونه اطمینان کنه .رو خود بینی مانور بده مثلا بعضی بازیگرا فقط اجزای صورتشون خوبه خودشون خوشگل هستند ولی بینی بی ایراد نیست.
درسه آمین جون میگم که برای کار دیگه ای رفته بودم ولی تقریبا همگی مراجعه کننده عمل بینی داشتن در مورد دکترهایی که دوستان گفتن خوشبختانه همگی تخصص گوش و حلق و بینی هستن فقط جزو انجمن جراحان من ندیدم باشن نمیدونم شاید من زیادی حساسم به این انجمن نگرانم جای بخیه و عمل بمونه