2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015672 بازدید | 66529 پست
سلام الان 16روزه که از عملم میگذره . میدونم هنوز برای قضاوت زوده ولی نوک بینیم بزرگه . همش استرس دارم همینجوری بمونه. البته امروز خواهرهای همسرم اومده بودن دیدنم میگفتن عالی شده . ولی خودم خیلی نگرانم . دوشنبه رفته بودم مطب دکتر گفت میتونی ماساژ بینی رو شروع کنی و دیگه خودت چسب بزنی . آمین جان از بینیت خبر بده ببینم نظرت چی بوده بعد از دیدن. من احساس میکنم بینیم زیادی صافه و هیچ قوسی نداره . شاید ورمش کم بشه خوب بشه . ولی می خواستم بدونم شما هم بینیت رو دیدی قوس نداشت؟
آه ای زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از کارهای خود دکتر عکسی بهش نشون دادم که شبیه اون نشده اما از اون خیلی به صورت من بیشتر می یاد .از تنفس هم راضیم .اما این قضاوت اولیه س امیدوارم تا انتها همین طور باقی بمونه
در ضمن یه پیشنهاد دارم برات برای کم شدن استرس مدام آرایش کن از دور تو آینه نگاه من از روز ۵ بعد از عمل ورمم کم شد بدن ها فرق دارن ولی نوکش این قدر بزرگ بود که می ترسیدم بهش نگاه کنم .حالا بعد از باز کردن گچ هم ممکنه بینی دوباره باد کنه و دکتر می گفت ممکنه بعد از گچ خیلی هم ورم کنه .پس بعد از ۱۶ روز طبیعی هست ونگران نباش
اما برای دوستای گلم که عمل نکردن از یکی دو هفته قبل شروع کنید به خوردن آب سیب وکرفس وهمین طور آب هویج وروزی یه دونه ویتامین cقرص جوشان خودمون من فکر می کنم آب هویج به خاطر ویتامین آ که داره به پوست مخصوصا در مورد جوش می تونه کمک کنه من جوش می زنم در مواقع عادی در کمال تعجب یه دونه جوشم نزدم .البته دو هفته قبل از عمل برای کنترل چربی پوست دکتر هم رفتم ولی خوب داروی خوراکی که نداد فقط یه کلینزر داد وکلیندامایسین که من چند روز فبل عمل همه رو قطع کردم .
اما یه مطلب راجع به دکتر بگم چیزی که اکثرا در موردشون می گن این که ظریف عمل نمی کنه و خیلی معمولی و مثل عکسای سایت و اینستا ش نیست من این رو قبول ندارم اولا باید به دکتر دقیقا بگید چی می خواید و ثانیادکتر به نظر صورت وحتی اندام بیمار رو در نظر می گیره مثلا روز آخر از من قدمو پرسیدن .من امروز و شنبه که برای تامپون رفته بودم سه تا بیمار دیدم که همه ۲ ،۳ ماهه بودن و ظریف و عالی بودن .
لیلی پست ها : 7عضویت:1395/6/27 1395/9/17 - 10:42 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] مری جان دکتر سازگار پیج ندارن که بشه کاراشونو دید؟ میشه لطفا بگید هزینه چقدر میگیرن؟ لیلی عزیز از من ششو نیم گرف اما با هزینه کلینیک و آزمایش و عکس و دارو و سی تی و اینا نزدیک هشت شد.نه پیج نداره روی سایتش عکس نمیذاره فقط توی لپ تاپش نشون میده .من از خرداد رفتم مطبش چهار پنج باری.عملم توی تعطیلات محرم بود که کنسل شد و افتاد ۱۴ آذر
یه چیز دیگه هم اینکه ایشون دکتر امین پزشکی قانونی هستن ،از هر دکتری شکایت شه پزشکی قانونی نامه مهر و موم میفرسه واسش که بیمار رو ویزیت کنه و نظرشو مهر و موم بفرسه ،اینو خودم به چشم دیدم ،تازه یه خانمه که عمل کرده بود از طریق تصادف همسرش که پزشکی قانونی معرفیش کرده بود به سازگار برای ویزیت حکم آشنا شد با دکتر، و عمل زیبایی انجام دا
سلام
بچه ها خوبید؟
یچیزی بگم؟
چجوری بعضی هاتون بعد از ۲ یا ۳ هفته در مورد بینیتون قضاوت میکنید؟؟😂
البته حساسیت عادیه ولی وقتی خود دکتر میگه دو سال طول میکشه تا قیافش فیکس بشه جای بحث نمیمونه
دکتر من که بی رودروایسی بهم گفت تا سه هفته بعد از جراحی ورمش بدتر میشه
بعدش شروع میکنه بهتر شدن تا ماه دوم و سوم و نهایتا یکسال و نیم تا دو سال طول میکشه ظاهر نهاییش مشخص بشه
البته من خودم هفته دوم با دونستن همه این حرفا نتونستم جلو گریمو بگیرم
ولی چاره ای جز صبر و اعتماد نیست...
و البته من با اینکه حس میکنم بینیم خوب شده و همه هم همینو میگن(الان سه هفتست) ولی به هیچ کس توصیه نمیکنم مگر اینکه مشکل تنفسی داشته باشین که خودمم داشتم
بنظرم نمی ارزه