سلام دوستان من قصد جراحی بینی رو دارم البته یه چند سالی میشه که دارم و هنوز جرات نکردم نوشته ها رو دنبال کردن و حدود دوسال پیش که برای پروتز سینه کلی دکتر رفتم پیش بعضی ها هم مشاوره شدم بابت جراحی بینی دکترایی که رفتم و یا بهتر بگم یادم مونده دکترمنافی : خیلی گرون روی هوا قیمت میده و بعدش هم تخفیف خیلی میده که در کل باز هم گرونه به نسبت کارشون و کار بینیش خوب نبود البته از نظر من یه نظرم قرینه نبودن و پره ها با هم نمیخوند دکتر آخوندی نسب: کارهاش خیلی شیک نبود ولی تمیز بودن و قیمت رو خیلی خوب میگفت یادم نمیاد دقیق چون برای پروتز رفته بودم و استرس اونو داشتم ولی قیمتاش مناسب بود به زمان دو سال پیش دکتر مسعود اسماعیلی: خیلی دکتر خوبی هستن ولی در زمینه پروتز بیشتر کارشون معرفه و لیفت و ساکشن و البته من پیش ایشون عمل کردم کارهای بینیشون رو نپسندیدم دکتر بیات شهبازی: خیلی دکتر مهربونی هستن ولی باز هم به نظرم بینی ها سر بالا بود و نامتقارن و البته سینه ها هم نامتقارن به نظرم اومد :)) تا اینجا یادم میومد :) پیام ها رو خوندم جند تا دکتر رو خیلی ها معرفی کردن، دکتر یحیوی، ابیانه، سجادیان و سامی و نادریان نتیجه تحقیقات اولیه من نشون داده هیچکدوم از این دکترای عزیز جزو انجمن جراحان پلاستیک نیستن و این راستش تو انتخاب نگرانم میکنه میتونید به سایت رسمیشون مراجعه کنید
http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm البته اگه دکتر ابیانه فامیلیشون شهریار حدادی ابیانه باشه عضون با این حال چون خیلی گشتم و دکتری پیدا نکردم حتما بهشون سر میزنم میخواستم لطفا راهنماییم کنید کسایی که عمل کردن با این عزیزان در مورد تنفس و جای بخیه هاشون