2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست
مرسى لیلى جون که جوابمو دادى عزیزم کارهاى دکتر واردى و دیدم عزیزم به نظرم زیاد بالا مى بره بینى و مى ترسم از همینش یه فامیل همسرم پیش دکتر سهرابى عمل کرده اونم خیلى راضیه از بینیش و اون مى گه چند تا از فامیللاش پیش دکتر سهرابى عمل کردن همه راضى ان و خوب شده اما من راستش چون اسمشو نشنیدم مى ترسم اینجا هم تا جایی که من خوندم کسى راجع به سهرابى چیزى ننوشته کسى اطلاعاتى ازش نداره؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستان گل .. ان شا ا.. که بینیم واقعا بهتر بشه... رها جان من 4 ماخه از عملم میگذره ...پوست صورتم الان تقریبا 85% مثل قبل شده یکم چرب تر از قبله ...ینی از اوایل بعد عمل خیلی بهتر شده... منتظرم اینها هم به مرور درست میشه .. یله من تا جایی که امکان داشته باشه و یادم باشه به پشت میخوابم... همکارم میگه تا یکسال به پشت بخواب وگرنه دماغت کج میشه.. نمیدونم چه قدر درسته ... ولی شما قطعا تا حد اقل سه ماهگی اینا رو رعایت کن... من بینیم با سرم میشستم روزی 5 -6 بار ..ولی واقعیتش اینه که از حق نگذریم دکتر من تو این موارد کارش درسته من دو هفته بعد عمل دیگه واقعا مشکل تنفسی نداشتم ... سرم بریز بعد بزار یه کم بگزره با گوش پاک کن یا دستمال آروم تمیزش کن...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستای عزیز ترمه جان ان شا الله که تاعید این قدر عالی بشی که باورت نشه .تلقین هم خیلی مهمه من از صبح پاشدم هی به خودم می گم امروز ورمم کمتر شده انگار واقعا حس می کنم فشار اسپیلنت روی بینیم از صبح کمتر شده حق داری بعد از عمل خیلی آدم استرس می گیره می دونم .اما تلقین مثبی جادو می کنه من داشتم فکر می کردم دیروز چکار کردم که حس می کنم امروز بهترم هیچی دیروز مامانم ویکی از دوستام پیشم بودن اینقدر الکی گفتن چه خوب شده فکر کنم خیلی خوشگل بشه بعدشم همسرم چپ وراست ازم الکی تعریف کرد که خیلی خوبه با خمین ورمش حالا از روی گچ که فرمش اصلا معلوم نیست اما خوب در کار روحیه دادن موفق بودن دیگه .امیدوارم بزودی بیای بگی عجله کردم و الان خیلی راضیم ‌.
سما جان پیشنهاد من به شما به عنوان یک تازه عمل کرده اول همین تاپیکو از اول بخوان بعد مباحث جراحی بینی نو عروس هم سر بزن تو اینستا حسابی بچرخ عکس زیاد ببین تا سلیقت معلوم شه کم کم دستت می یاد کدوم دکتر می تونه برات مناسب باشه فقط عجله نکن من هر جا می رم میبینم می گن زود عمل کنیم تا عید خوب بشه از این عید ها بازم هست ولی نتیجه ی عمل یه عمر همراه آدم هست در نهایت ریسکه ممکن بهترین دکتر هم جراحی کنه ولی صدر صد اونی که دوست داریم نشه اما خوب دست آخر پشیمون نیستی چون تحقیق کردی و هر کاری که می تونستی برای کم کردن ریسک انجام دادی.موفق باشی
لیلى جون تو اینستاگرام اون پیج جراحى زیبایی هستم گلم دکتر حبیب سهرابى تهران هست اما کاراش اونقدرى که من دوست دارم نیست من طبیعى مى خوام با یه کوچولو قوس یعنى طبیعى رو به نیمه فانتزى کارهاى قارونى تو اینستاش خیلى خوبه