2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015559 بازدید | 66529 پست
رها جون مرس که جوابمو دادی بهم گف بین ٨-١١ تومن میشه بعدشم که ازمایشامو نوشت هنوز انجام ندادم ، اما از اردیبهشت توی نوبت بودم و خیلی پیگیری کردم که زودتر نوبتم بشه جیغو خانم جدا با بخشایی عمل کردی راضی بودی؟ من ویزیت شدم باهاش اما خب چون دیدم یکی ناراضی بود ازش گفتم شاید بد بشه بینیت قبل عمل چطوری بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریسا جون من راستش خیلی خیلی راضیم. کلاعمل سبک و کوتاهی داشتم. 11 و نیم رفتم اتاق عمل و یک به هوش اونده بودم و تو اتاقم بودم نه تامپون داشتم نه برش بیرونی نه کبود شدم نه ورم کردم چون به هیچ کسم جز شوهرم نگفتم مراقبت انچنانی نداشتم کلا دکتر دستش برای من خیلی سبک بود . دقت کردی چقدم بی اعصابه ؟ کلا خیلی بداخلاقه جز تو اتاق عمل که خیلی خوب بود ببین من همش دارم میگم من تو اینستاگرام با خیلی از مریصاش خصوصی حرف زدم قبل عمل. اکثرا ناراضی ها میگفتن عوض نشدن و ووست داشتن بیشتر تغییر میکردن. خب من اینو نمیخواستم . من فقط و فقط میخواستم ایراد بینی ام گرفته بشه. و کلا جز کسایی که منو با چسب دیدن هیچ کس نفهنید من عمل کردم حتی کل خانواده شوهرم 😂 البته از اونا دورم و چند ماهی یک بار میرم پیششون. دوس داری شماره بده تا با تل گرام عکس قبل و بعد برات بفرستم ولی دوباره تاکید میکنم اگر بینی کوجولو و خیلی قشنگ میخوای پیشش نرو. من راستش اصلااااا جرات ریسک کردن نداشتم ترجیح میدادم خیلی عوض نشم تا خداینکرده یهو گندبخوره تو صورتم
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
وای بچه ها راست می گید.من دیشب تامپون ها رو کشیدم اما استرس دارم پایین بینیم انگار خیلی بزرگه و سر بالا شده البته کلا ۴ روزه که عمل کردم خوب می دونم ورم داره اما می ترسم . Noshid مهرسا شما که تازه عمل کردن بگین قبل از برداشتن گچ چه جوری بودین .
آمین جان عزیزم نگران نباش همینطوریه برای من هم الان بعد ازیکماه و چندروز خیلی خیلی ورم داره البته زمانی که گچ رو برداشت دماغم مخصوصا نوکش خیلی بزرگ بود به نظرم و الان کمی بهتره .ولی به نظرم روند کاهش ورم من خیلی کمه .خیلی .وهمش استرس دارم که همش ورم نباشه ودرضمن اینکه من چون خیلی بینینم کم کار بود شاید انتظار این همه ورم رو نداشتم . نمیدونم عادیه یا نه.نمیدونم یه سایت تو اینیستا هست که عکسای بعد ازجراحی دکترهای مختلف رو میذاره که من بااونا مقایسه میکنم بیشتر حالم بدمیشه مثلا عکس گذاشته بینی گوشتی دوماه بعد ازعمل که خیلی کوچیکتر ازبینی من که استخوانی بوده . نمیدونم به فیزیولوژی بدت بستگی داره یا به دست دکتر .دوستان راهنمایی کنن
سلام دوستان.ترمه جون شما که چن ماه از عملت میگذره میشه جواب سوالامو بدی. 1-پوست صورتت به حالت عادی برگشت یا همچنان چربه؟ 2-بینیتو چه جوری تمییز میکنی میشه فین کرد؟ 3-هنوز به پهلو نمیخوابی؟ یه ماه از عملم میگذره ولی همچنان شبا با دهن باز میخوابم چون بینیم کیپ میشه و خودم نمیتونم تمییزش کنم.پوستم خیلی چربه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن