2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترمه جان الان دو ماه گذشته بازم ماساژ اثر داره؟ :( نه خودش که گفت چیزی نیست بخیست که جذب نشده و کشیدش و خودشم تعجب کرد که بعد 40 روز (زمانی که رفتم مطبش) هنوز جذب نشده ولی گفت خود اون زخم جوش خورده ولی بخیه جذب شده خیلی بهترم شد وقتی بخیه رو کشید ولی بازم الان جاش یکم هست وقتی که دست میزنم
آرزو جان من بعد ازعمل قرص انتی هیستامین و بعد از اینکه گچ رو برداشتم 3 تا آمپول دگزا داد یه شب درمیون بعدش دومدل قرص داد برای دوهفته اسم یکیش سلکوکسیب واون یکیش اسمشو نمیدونم
ترمه جون من با دکتر دوغایی مقدم بودم خودش که گفت چیزی نیست ولی من میگم، میترسم ورمش که بخوابه اونوقت معلوم بشه از نظر ظاهری !! بینیم خوب شده طبیعی پره هاشو که اصلا دست نزد چسب هم دیگه نمیزنم فقط شبا میزنم بعضی وقتا که چسب میزنم فرداش خیلی برآمدگیه کمتره بعضی وقتا هم نه دست میزنم بیشتر حس میشه! نمیدونم حالا رفع میشه یا نه؟! شما بینیت خوب شده؟! راضی ای؟
نگران نباش مرضی ..اون میره ... اصلا دسات نزن بهش... نه من که در حال حاضر راضی نیستم.. سایزش خیلی بزرگه ولی دلم به این خوشه که میگند کارای سجادیان پرورمه.. حالا تا 9ماه دیگه صبر میکنیم بشه یه سال ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
خدا کنه برای ورم روند تندش 2 ماهه اول و الا باید 6 ماه تا یکسال صبر کرد هنوز جا داره به قول یکی از دوستام بزرگ و کوچیکی مهم نیست مهم اینه بهت بیاد برای منم کوچیک نشده خیلی
سلام دوستان عزیز امیدوارم همگی خوب و خوش باشید ، مخصوصا با بینی های جدید . ترمه جون من هم همچنان بینیم بزرگ هست و زیاد امیدی به کوچیک شدنش ندارم ، چون آخرین بار هم پیش دکتر رفتم گفت دیگه زیاد تغییر نمیکنه . دوست داشتم ورم بود و میخوابید . البته تقصیر خودم هست دکتر به من گفت که زیاد تغییر نمیکنی اما خیلی دوست داشتم که عمل بکنم . چند شب پیش یادم رفته بود شب چسب بزنم ، صبح که بیدار شدم ، بینیم شده بود مثل قبل از عمل .
ساقی جان پستتو خوندم گفتم اینو بهت بگم
من از عملم خیلی راضیم یکبار دیگه هم گفتم، بینی من گوشتی بود مثل شما و خب من نیخواستم سایز بینیم کوچیک بشه میخواستم عیباش گرفته بشه واسه همین شاید راضی ام
میخواستم اینو بگم من یک ماه چسب زدم و بعدش دکتر گفت دیگه نیاز نیست . و دقیقا بعد چسب نزدنم دماغم شده بود دماغ قبل عملم خیلی بزرگ شد و متورم . ولی ورم اروم اروم شروع کرد به خوابیدن
و امروز دقیقاااا 6 ماه شد که از عملم گذشته و به طرز عجیبی تو همین روزای اخر بینی من جا افتاده پس عجله نکنین دوستان و صبور باشین
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
ممنون جیغو خانوم عزیز
با خوندن پیامتون واقعا حالم بهتر شد . اگر بگم راضی نیستم دروغ گفتم . چون تیغه بینیم باریک تر شده و پایینش هم فرم داده شده ، منم بینی خیلی کوچیک نمیخواستم بیشتر بینی خوش فرم میخواستم . بیشتر این ورم عذابم میده که با خوندن پیام شما دوست عزیز آروم تر شدم .
2810