2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
دوستای گلم اونجا خودشون بعد عمل یخای مخصوص که عینکی شکله بهتون میدن که همراهتون براتون مرتب بذاره و بعدشم همراه خودتون میبرین خونه و تا فرداش ادامه میدین اینکارو.
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.خوبین؟به منم تو کلینیک یخ داده بودن ولی به نظرم استفاده ازش خیلی راحت نیست قسمت وسطش رو تیغه بینی یه کم فشار میاره منم از ترس این که رو شکل بینی تاثیر بذاره زیاد ازش استفاده نکردم.تو یه فلاکس کوچیک میتونیین تیکه های یخ بذارین ببرین.البته اگه با اون یخ عینکی راحت نیستین.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ترمه جون مدتی که چسب رو بینی داشتی واسه غسل و نماز چیکار میکردی؟شنیدم حکم جبیره داره.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
خواهش میکنم امین جون ایشااله بهترین نتیجه رو بگیری.
سلام به همگی من یه مدت کوتاهی رمز پروفایلمو یادم رفته بود اما بالاخره تونستم امروز بیام و کامنت بذارم براتون دوست جونیام من بالاخره موفق شدم برم مطب کلانتر هرمزی اولا بگم که خیلی خوش اخلاقه و اصلا سختت نیس باهاش صحبت کنی بعدم انقد که تعریف شنیدم ازش نمیتونم بهش اعتماد نکنم . به من که گفت بینیت کاملا همه مشکلاش برطرف میشه اما فقط انحراف بیرونی که داری یعنی استخونت از روبرو صاف نیس الان بعدا هم کامل صاف نمیشه یکمی کج میمونه این حرفش خیلی برام عجیب بود بچه ها :( یعنی چنتا دکتر قبلی که رفته بودم همچین بهم نگفتن البته که یکی گفته بود سوراخای بینیت قرینه نمیشه اما این گف میشه ولی استخونت اینطوری میشه خلاصه که با این حرفش بازم کلی هنوز بهش اعتماد دارم چون یه موزد ناراضی هم ندیدم .و اینکه هنوز به مطب دیگه ای نرفتم برای ویزیت . غیر از این دکتر و حامد عباسی و بخشایی دکتر خوبی مونده که باید برم مطبش دوستان ؟؟؟
پریسا جون منم خیلی دلم میخواست بیام پیش کلانتر ولی نشد.چقد طول کشید بهت نوبت بده؟هزینه چند گفت؟خیالت راحت باشه منم واقعا قبولش دارم
آره آمین جون یادمه.حتما دعات میکنم.ایشاله منم از رضایتت ذوق زده بشم
سلام دوستان ببخشید من چند شب پیش سردخترم محکم توی بینیم خورد و وحشتناک دردگرفت وخنریزی کرد الان احساس میکنم ازطرف اون سوراخی که ضربه خورده مثل قبل نمیتونم نفس بکشم .یا وقتی دس میزنم به بینیم قسمت تیغهدیاغضروف احساس میکنم تق صدامیده. کسی تجربه اینچنینی نداره?! واینکه من براتشخیص شکستگی یااسیب بینی دنبال دکترخانم خوب هستم معرفی کنید ممنون میشم.
برگ عیشی به گور خویش فرست.....کس نیارد زپس توپیش فرست

2810