2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست
سلام دوستای گل ترمه جان دکتر گفت نا یابه ولی من از داروخانه نزدیک خانه خریدم یعنی اصلا باورم نمیشد .شما چند وقت استفاده کردی روزی دوتا باید خودده بشه دیگه .دوستم مرسی از جوابت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمین جان هنوز نه عزیزم..شما چی میخوای با کی عمل کنی به توصیه کدوم دکتر میخوای آناهیل بخوری? تو برگه ای که دمتر یحیوی روز مشاوره به مریضاش میده گفته یه هفته قبل و بعد عمل روزی دوتا منم دیدم ترکیبش آنزیم استخراج شده از آناناس هست برا کاهش ورم گرفتم برا بعدم ...
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
من با دکتر ابیانه ۱۰ آذر که تعطیله عمل دارم .منم دیدم قبل عملم توصیه می شه اما چون ظاهرا خون رو رقیق می کنه دکتر به من گفت ۲ هفته بعد از عمل شروع کن !!!!!دکتر گفت کمیابه اگر گیرت بیاد خوبه منم تا دیدم داره هول شدم دو بسته خریدم
سلام دوستان آمین جان از روز عمل ( یا بعد عمل ) روزی دو تا تا فکر کنم 10 روز خوردم ... قبل عمل ویتامین ای یا پروفن و ترکیباتش رو اصلا نخور چون خون رقیق میکنه ... خود دکتر بهت میگه ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام به همگی من حدود دو ماه و دو سه روز که عمل کردم ورمش بهتره ولی چپ بینیم یه برآمدگی داره که توو ظاهر معلوم نیست به هر کس که میگم ولی دست که میزنم قابل لمس قبلا اندازه یه دونه برنج بود به دکتر که مراجعه کردم گفت بخیه است و کشیدش و واقعا هم بهتر شد ولی الان هنوزم اندازه یه ماش (مثلهام با ایناست :)) ) هست کسی همچین مشکلی داشته؟ میدونه بابت چیه؟ راه درمانی سراغ داره؟! میترسم ورمش که کامل بخوابه این ماش معلوم باشه!! یعنی گوشت اضافست؟!
بزگه بزرگه امین جان مرضی جان منم داشتم و دکتر گفت ماساژ بده دادم خوب شد... اگر خودش گفته مشکلی نیست دستکاریش نکن.. نه بینی که خیلیل عوض میشه ..
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام آمین جان .راستش نه عزیزم سمت چپم خیلی متورمه چون وقتی میخوام باگوش پاک کن داخلش رو تمیزکنم سمت راست به راحتی تمیزمیشه و شست شو میدم ولی سمت چپ خیلی تند تند کیپ میشه و اصلا مثله سمت راستی بازنمیشه وگوش پاک کن به راحتی نمیره توی بینیم ومن هم از ترسم اینکاررو نمیکنم تا اینهفته برم پیشه دکتر و ببینم چی میگه .ولی میفهمم که سمت چپم خیلی متورم .واقعا نمیدونم این ورم چیه لعنتی .
2810