2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست
عزیزم مبارکت باشه خیلی عالیه و خیلی هم طبیعی به نظرمن که اگه یکمی از این هم کوچیکترشه اصلا غیرطبیعی نمیشه .نگران نباش ولی خیلی ورمت کمه . فکرکنم به مرور زمان فقط جابیفته تو صورتت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اگه ایرادی میبینی خوشحال میشم بگی.ایشاله واسه شما هم روز به روز خوشگل تر شه. مهراسا جون واسه 17 روز طبیعیه اندازش؟بیخود نگرانم؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
واقعا نگرانیت بیخوده اینقدر گفتی کوچیکه من فکرکردم چقدر بینیت کوچیک شده که استرس گرفنی .نظر شخصی من این هست که حتی اگه ازاین هم کوچیکتر شه اصلا بدنیست و فرم طبیعی بودنش بهم نمیخوره .
مرسی عزیزم.عزیز شبا به پهلو میخوابی یه نه؟متاهلی یه سوال دیگه هم بپرسم؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
مرسی مهرساجان از نگرانی درم آوردی، وای بچه ها من امروز گچمو برمیدارم اونقدر از سایز و ورم صحبت کردین استرسم دوچندان شده که یعنی چه فرم و اندازه ایه واسه من، دعام کنین رهاجان خوشحالم وضعیت خوبی داری
مرسی دختر آفتاب جون.ایشاله که راضی باشی.بیا خبرشو بده.خودت در چه حالی بهتری؟
عزیزم در مورد رابطه چیزی نگفت بهت؟تو برگه ای که دکتر بهم داد نوشته تا 8 هفته نباید باشه؟میخوام بدونم دکتر شما چی گفته.سزارین شدم این همه طول انتظار نداشت
هنوزم کم صحبت کردن یا پایین نیاوردن سرو رعایت میکنی؟سخته برام خیلی اوقات از دستم در میره
عزیزم دکترمن تو برگه ای که به من داده نوشته یک هفته بعد مشکلی نداره .درمورد رغایت کردن هم خیلی دلم میخواد رعایت کنم ولی چون شاغلم منم از دستم درمیره ولیبه نظرمن ادم هرچی رعایت کنه بهتره اینه همه زحمت استرس هزینه مالی و زمان .تا حداقل ایشالله نتیجه خوبی داشته باشه
سلام اا رها جون عکست چه زود برداشتی ندیدیم ما که ..خوشحالم ولی گفتن خوب بوده دختر آفتاب جون انشاله همونی که میخوای باشه بچه ها جون واقعا تا سه ماه بعد عمل هم اینقد مراقبت میخواد خیلی سخته که اینجوری .. من که وارونه میخوابم خیلی سخته ترک عادت کنم، هر شب میگم از فردا طاق باز میخوابم که عادت کنم ولی نتونستم تا بحال کپسول آناهیل واقع گیر نمیاد؟!پس من امروز داروخونه دیدم منم گفم تا اینجاهم قحطیش نیومده بگیرم برا وقتی خواستم عمل کنم. s/sm01.gif[/smiley]یه بسته سی تایی هجده تومن
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام بچه ها، گچمو باز کردم و چسب زد واسم، یکم درد دارم فقط اما بچه ها من ی مشکل حاد پیدا کردم، من با قیافه م خیلی غریبم، نمیتونم جلو آینه بایستم، کار به خوب و بد بودنش ندارم، من اون آدم قبلیو کشتم و این منو عذاب وجدانی کرده و ناراحت
2810