2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر منم مثل سجادیان خیلی محافظه کاره ظاهرا اما من خیلیم نمی خوام تغییر کنم ولی خوب اتمام حجت هم میکنم اگر حداقل خواستم رو برآورده نکنه همون روز آخر کنسلش می کنم .چون روز آخر قبل عمل باید باهاش برم همه چی رو فیکس کنم . دکتر ابیانه. البته بینی من بیشتر مشکلش قوزشه یه قوز استخوانی بزرگ وای واسم دعا کنید .شمارو می بینم که ناراضید منم استرس می گیرم
درود به همه در مورد دکتر مجبی پرسیده بودید. دکتر محبی عمل های موفقی داشته اما متاسفانه واسه عمل های ناموفقش تا اینجا نشون داده که اصلا جوابگو نیست و نخواهد بود. ( تجربه ی بچه ها توی تاپیک های گذشته) نصیحت خیلی مهم: همه ی دکترا عمل ناموفق و یا به قول خودمون کار خراب دارن و چون کلا عمل بینی ریسک کردنه پس طبیعیه که این اتفاق یه مورد مشترک بین همه ی دکتراست. ( از گرونترین و پیرترین تا ارزونترین و جووون ترین) اما چیزی که این وسط خیلی تعیین کنندست و مهمه اخلاق پزشکی دکتراست. تاکید خیلی زیاد دارم که علاوه بر اینکه حواستون به مهارت دکتر هست به اخلاقشم باشه. میزان پاسخگویی و خوش برخوردی دکتر بعد از عمل خیلی مهم هستش اینکه قبول کنه عملش ایراد داره و حالا نیاز به ترمیم و یا تغییر جزئی دارید، خیلی کار شما رو جلو میندازه و توی روحیتون تاثیر داره. مورد آخرم اینکه اگر خدایی نکرده کارتون به ترمیم کشید یادتون باشه همیشه یکی از گزینه های خوب همون دکتری هست که باهاش عمل اول رو انجام دادین شاد و سلامت باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
البته دوستان یه واقعیتی هم هست شما سلبریتی ها ببینی اونور آب خیلی عمل هاشون تغییر جزیی داره مثلا سارا جسیکا پارکر رومن فکر نمی کردم عمل کرده باشه ولی عکس قبل وبعدشو دیدم یه تغییر جزیی در جهت بهبود داشته فقط.دکترا هم دارن اکثرا متمایل می شن به اون سمت چون واسه خودشونم ریسک داره این سال ها این قدر شاکی های زیبایی زیاد شده که اونا در خطرن
سلام رها منم اولش میگفتم کاش کوچیک نشه همین سایز بمونه اما الان به عکسای اولم نگا میکنم میبینم این بهتره برا شستشو سوزن نوک سرنگ رو بشنید ١٠ سیسی اب پر کنید . نوک سرنگ رو داخل بینی نکنید راستی، اوایل مخاط بینی حساسه اسیب میبینه، دکتر من تقریبا از روز ١٠ بهم گفت فین کنم از ماه اولم دگ حوصله سرنگ اینا نداشتم بیشتر اوقات با دست و به روش های قدیم تمیز میکردمموندم اگ دکتر اینو بفهمه کلمو میکنه یا نه
سلام بچه ها من بینیم پایینش گوشتیه و وسطش استخونی پهن نمیدونم با کی عمل کنم کیارش نجات پور ابیانه مقدم و ناصر مرادی البته نجات پور استخونیارو خوب عمل میکنه و پایینو جمع نمیکنه من موندم این مماخ خوشگلای ای ن س ت ا کجا عمل کردن؟ آمین منتظرم بیای از عملت تعریف کنی من دی میخوام عمل کنم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سلام به همه دوستان .دخترآفتاب نگران کیپ شدن اصلا نباش من ازروزی که تامپون روبرداشتم تا روزی که برم گچ رو بردارم بینیم کیپه کیپ بود هرچی هم شست وشو مبدادم فایده نداشت بعد ازاینکه گچ رو برداشت به مرور خیلی بهر شد والان که سه هفته است عمل کردم خیلی بهترشده و بعضی ازساعتا یکم کیپ میشه.کلا این مسله به مرورزمان حل میشه نگران نباش.آمین جان من خوبم ولی احساسی که دارم اینه که چراورم بینیم کمترنمیشه رها میترسه بینیش از این کوچیکترشه و من میترسم هش ورم نباشه تپلی بمونه البته به هرکی میگم میخنده میگه مگه قبل ازعملت بینیت تپل بوده که بمونه اینجوری همه درنگاه اول میگن خیلی خوب شده طبیعیه ولی ورم داره .فقط بیصبرانه منتظرم این ورما برن حتما یه ماهش شد مماخم عکسش رو میزارم دوستان راهنمایی کنن چقذر ورمه چقدر سایز بینی
2810