2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان منم الان 12 روزه عمل کردم وتا اینجا خیییلی راضی هستم.باورم نمیشه بینیه گوشتی منو اینقد خوب در آورد.عملمم واقعا سبک بود. بابت یه موضوع یه کم نگرانم.بینیم الان دقیقا همون چیزیه که میخوام.دلم نمیخواد اصلا کوچیک شه یا حالتش عوض بشه.ممکنه الان ورم داشته باشه باز کوچیک بشه؟صورتم اصلا ورم نداره یعنی ممکنه تموم ورم بینیم تو این مدت کم از بین رفته باشه ودیگه تغییر نکنه؟دلم میخواد همین اندازه باشه
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی امین جونم.امیدوارم شما هم به حس من برسی.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بچه ها کسی نیست کمکم کنه؟ممکنه تمام ورم بینیم تو این مدت کم از بین رفته باشه ؟یا ممکنه بازم شکلش تغییر کنه؟
سلام رهاجون .سوال من دقیقا نقطه مقابل سوال شماست چون من برعکس شما دوست دارم الان همش ورم باشه وبینیم کوچیکترشه .ولی تا اونجایی که دوستان گفتن تو این تاپیک معمولا تا سه ماه روند کاهشی داره تورم بینی وفکر نمیکنم همه ورم ها تو این مدت همش ازبین بره
دخترآفتاب نگران نباش تا میتونی آب الوررا بخور و فعلا آب آناناس نخور چون خونریزی رو بیشتر میکنه .آب هویج وکرفس بخور حتما و کمپرس یخ فراموش نشه کمپرس یخ رو 15 دقیقه بذار روی چشمات طوری که به بینیت فشار نیاره بعد دوباره 10 دقیقه بذار توفریز تا 48 ساعت این کاررو حتما انجام بده
2810