2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
سلام رها خوشکل خانم
من پسرم ۱۰ سالشه کوچیک نیست اما خوب مدرسه و کارش وحرص وجوش داره دیگه باید یه چند وقت واسه رفت وآمد مدرسه هم فکری بکنم براش .هزینه ی دکتر ۶ تومن .منم مامانم می تونه بیاد اما نمی خوام بقیه رو اذیت کنم خیلی ،من دختر کوچیکه ام مامانم خوب سنی ازش گذشته اما برعکس خیلی از مامانا این قدر واسه عمل من ذوق داره که نگو می گه کاریت نباشه من هستم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشااله شما هم خوشگل تر از قبل بشی
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عزیزم بچت که مدرسه بره و شهرتم که حتما سر کاره.کسی پیشت نیست؟کارهای خونه رو چطوری میخوای سرو سامون بدی؟بینیت استخونیه؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
یادمه کلینیک که بودم چن نفر از تهران هم واسه عمل اومده بودن.میگفتن اونجا هزینه ها خیلی بالاست.کلا میگفتن خیلیا واسه عمل از تهران میان شمال.البته با دکتر من عمل نداشتن و هزینشون هم 3 تومن بود.
مادرم حتما می یاد مادر شوهرم هم خیلی مهربونه می دونم اونم می یاد اما هر دو ۶۰ سال به بالاهستن من دلم نمی یاد زحمت بدم .البته کار ها راست وریس می کنم چند مدل غذا از قبل می پزم شوهرم هم می گه چند روز اول خواستی پیشت می مونم حالا فکر کنم همه با هم بیان
سلام آمین جان برای من هم دکتر عکس ننوشتن گفتن لازم نیست .درمورد بعد از عمل تمام اذیتش سه شب اوله که تامپون داری و بعدش اکی هست .من فقط کمی بینیم ذوق ذوق میکرد و جای بخیه ها احساس سوزش داشت که واقعا قابل تحمل بود تو اون سه شب .شبا یه مقدار هم تب داشتم واصلا کبود نشدم وورمم خیلی کم بود شاید به خاطر این بود که از لحظه ای که برگشتم کمپرس یخ رو به مدت سه روز گذاشتم .آب هویج و کرفس و آلوورا خوردم و از روز سوم به بعد آناناس و آب آناناس هم خوردم .کلا تو یه هفته ای که خونه بودنم خیلی به خودم رسیدم از ماهیچه و پاچه و عدسی و.... واقعا بی تاثیر نیست واینکه عکس العمل بدن ها به جراحی مختلف هستش ولی کلا دکتر ابیانه بیماراش کبودی و ورم خیلی کم دارن و دوره نقاهت جراحیش کوتاهه .
2810