من وقت گرفته بودم با سجادیان ولی به جاش رفتم ابیانه
چند مورد بینی چسبی بود که همه خوب بودن قرینه و به ظاهر بدون کجی و این چیزا از عملاشونم راضی بودن از اینکه کبودی نداشتن خیلی حتی یه دختره با گچ هفته اول میره سرکار کلا دکتر عملاش سبکه بدون کبودی و ... یکی از اینایی که چسب داشت عکس قبل عملشو نشونم داد بینی گوشتی و افتاده دکتر عالی جمع کرده بود یکی دیگه از چسبی ها هم بینی جمع و جور طبیعی داشت نه سربالا و قوس دار طبیعی اما قشنگ اما اونایی که چسب نداشتن: یه دختره بود که ۴ ۵ ماهی از عملش میگذشت بینیش استخونی بود عکس قبل عملو نشونم داد قوز داشته و پوست نازک و یکم افتادگی نوک بینی دکتر هم ایراداتو برطرف کرده بود و یه بینی زیبا کاملا متقارن از همه لحاظ که به صورتش کاملا میومد و به نظر من قشنگ بود اما خودش شاکی بود که دکتر قوس نداده موقع عمل بهش گفته قوس میخوام اما دکتر گوش نداده و کار خودشو کرده یکی دیگه اما بود که اونم چند ماه از عملش میگذشت بینی قشنگ بود اما تپل و بزرگ بود عکس قبل عملشم یه بینی بزرگ و گوشتی بود چیزی که فهمیدم ابیانه تقریبا فوق طبیعی عمل میکنه
هیچکس نگفت مشکل تنفسی داشتم یا عوارض بعد عمل اما واقعا بینیا رو کم دستکاری میکنه اصلا سربالا نمبکنه و البته گوشم نمیده به حرف مریض