2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015553 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرسا جون دندون پزشکم گفت چون دندونات پانسمان کردم تازه باید چند روز بمونه امروز کارمو انجام نمی ده فردا هم تعطیله و من به نوبت عمل شنبه نمی رسم .یعنی امروز نمی یام چون دکترگفت وقتت اوکی کن اگر شنبه خواستی ۴ شنبه عصر بیا آزمایشتو ببینم
زهره: دکتر گفته باید سوهان بکشی؟ کار سختی نیست و رایجه بی حسی موضعی میکنن سوهان میکشن جای نگرانی نیست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام دوستان من سال ٩١ پیش دکتر علیرضا کامیابی عمل کردم خیلی عالی بود از هر لحاظ اون موقع عملم نزدیک ٤ میلیون شد قیمت الان قیمتش حدود ٨ تومن میشه، اگه کسی سوالی داشت بپرسه راهنمایی کنم
یک صلوات برای حاجتم بفرست لطفا،حاجت روا بشى
دختر آفتاب اصلا نترس چون نه درد داره نه خطر خاصی فقط دکترتو با دقت انتخاب کن هر جایی نرو زیاد هم مصنوعی عمل نکنید که پشیمون بشید راه برگشت نداره
یک صلوات برای حاجتم بفرست لطفا،حاجت روا بشى
من وقت گرفته بودم با سجادیان ولی به جاش رفتم ابیانه چند مورد بینی چسبی بود که همه خوب بودن قرینه و به ظاهر بدون کجی و این چیزا از عملاشونم راضی بودن از اینکه کبودی نداشتن خیلی حتی یه دختره با گچ هفته اول میره سرکار کلا دکتر عملاش سبکه بدون کبودی و ... یکی از اینایی که چسب داشت عکس قبل عملشو نشونم داد بینی گوشتی و افتاده دکتر عالی جمع کرده بود یکی دیگه از چسبی ها هم بینی جمع و جور طبیعی داشت نه سربالا و قوس دار طبیعی اما قشنگ اما اونایی که چسب نداشتن: یه دختره بود که ۴ ۵ ماهی از عملش میگذشت بینیش استخونی بود عکس قبل عملو نشونم داد قوز داشته و پوست نازک و یکم افتادگی نوک بینی دکتر هم ایراداتو برطرف کرده بود و یه بینی زیبا کاملا متقارن از همه لحاظ که به صورتش کاملا میومد و به نظر من قشنگ بود اما خودش شاکی بود که دکتر قوس نداده موقع عمل بهش گفته قوس میخوام اما دکتر گوش نداده و کار خودشو کرده یکی دیگه اما بود که اونم چند ماه از عملش میگذشت بینی قشنگ بود اما تپل و بزرگ بود عکس قبل عملشم یه بینی بزرگ و گوشتی بود چیزی که فهمیدم ابیانه تقریبا فوق طبیعی عمل میکنه هیچکس نگفت مشکل تنفسی داشتم یا عوارض بعد عمل اما واقعا بینیا رو کم دستکاری میکنه اصلا سربالا نمبکنه و البته گوشم نمیده به حرف مریض
می دونی آخه واقعا دکتر باید خیلی چیزا رو در نظر بگیره به من گفت اصلا بینی شما رو نمی شه قوس داد البته من خیلی نامحسوس می خواستم خودمم زیاد موافق دستکاری بیش از حد نیستم حالا اگر بعد از عمل نظرم عوض نشه من کلا چهره الانم رو هم دوست دارم خیلی هم دنبال تغییر آنچنانی نیستم .امیدوارم انتخابم درست باشه .اما من که خیلی استرسیم خیالم راحته دکتر اعتماد منو جلب کردبدون هیچ حرف واغراق و تبلیغی گفت خوب می شه حتی از لفظ عالی هم استفاده نکرد کهمن تر غیب بشم.
2810