2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
آمین جان به ظرافت مدلای اینستا عمل نمیکنه یا شاید من تو نمونه های مطب این ظرافت و ندیدم اگه بینی ظریف میخوای شاید گزینه خوبی نباشه بله عزیزم من مشاوره شدم سوالی داشتی بپرس من بینیم گوشتیه و خیلی طبیعی میخوام عمل کنم یه نمونه خانومی بود که همراه دوستش اومده بود یکسال از عملش میگذشت و بینی گوشتی بوده خیلی عالی عمل شده بود بینی متناسب با صورت و کاملا بهش میومد و اصلا انگار بینی عملی نبود من همچین چیزی میخوام یکی دیگه هم بود که بینی ظریفی داشت دکتر ایراداشو برطرف کرده بود عکس قبل عملشم تو گوشیش بهم نشون داد اونم به نظرم عملش خوب بود ولی میگم بینی کوچیک نبود باید حتما بری مطب چند مدل ببینی شاید سلیقه تو با من فرق کنه عزیزم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه دکتر ابیانه عکساش خیلی کمه و اینستارو آپدیت نمیکنه من چهارشنبه دوباره سجادیان میرم هفته بعدم یه سر دیگه ابیانه میرم و در نهایت تصمیممو میگیرم ولی به احتمال قوی با همون ابیانه ok کنم بازم نتیجه مطب گردی و براتون میذارم
سلام بهار عزیز
دکتر سجادیان کار هاش بد نیست ولی اگر تاپیک رو دنبال کرده باشی ناراضی هم داره کاراش معمولا گویا پر ورمه .
من یه کار از نزدیک دیدم به خانمه می یومد اما یه پرش تو رفتگی داشت وگفت مشکل تنفسی دارم سال ۹۲ عمل کرده بود .گفت عروسمون همزمان با من عمل کرد ولی اون عالی شده وعکسش تو اینستای دکتر هم هست .اما سبک کاراش رو کلا من دوست ندارم اکثرا خط روی تیغه وپره دارن .ولی انصافا بعضی هاشون هم قشنگن .
البته بهار جان بینی من استخوانیه و تقریبا کوچیکه یعنی پهن نیست منم یه حالت طبیعی همراه با یه قوس نامحسوسمیخوام روی نوک بینی هم یه کم ظرافت به خرج بده نه طبیعیه که دماغ خودم تحویل بده .
ببین من سجادیانو چند ساله دارم دنبال میکنم کاراش نسبت به قبل پیشرفت کرده چون تعداد عملاش هم خیلی زیاده دقیقا همینطوره باید از سبک عمل دکتر خوشت بیاد مثلا من طبیعی دوست دارم به سجادیان گفتم گفت الان میگی طبیعی بعدش شاکی میشی چرا هیچ تغییری نکردم احساس میکنم دکتر یکم به سمت عمل فانتزی رفته باشه همین الان آخرین فیلم عملشو تو اینستا نگاه کن اکثرا فانتزیه من واقعا عمل فانتزی نمیتونم تحمل کنم برای خودم ترجیح میدم پیش دکتری برم که مطمین باشم طبیعی عمل میکنه یه مورد هم که هست من اخلاقا ابیانه رو بیشتر از سجادیان میپسندم
آمین جان ایشالله بهترین تصمیمو بگیری ولی اینطور که گفتی برای قوص سلیقه ت تو نیمه فانتزیه باید دکترای که تو این جور عملا تبحر دارن بگردی مثلا یحیوی نیمه فانتزی قشنگ درمیاره
مرسی بهار جان یحیوی هم اکثرا مدل هایی توی کاراش هست که من خیلی دوست ندارم ولی تو سه تا دکتری که اول در نظر داشتم سجادیان ،یحیوی وحسنانی به نظرم کارش بهتر بود .اما نوک بعضی بینی ها رو یه فرمی می کنه که دوست ندارم .خلاصه نمی دونم چرا هی می رم گالری عکسای ابیانه رو نگاه می کنم می گم من این شکلی می خوام .سوزنم روش گیر کرده .
چون ایراد خیلی از کارا رو تازه بعد از خوابیدن ورم می تونی ببینی.خیلی بچه ها مشکل پستی بلندی روی تیغه و برگشت قوز واینا رو دارن تازه بعد از ۴ ،۵ ماه خودشو نشون می ده .خلاصه پروسه ی سختیه .
سلام به همه لیلی جان من دو تا از دوستام پیششون عمل کردن خوب شده بودن البته یکیشونو دیدم اون یکی هم تعریفشو شنیدم .ولی من گالری شو که بررسی کردم اصلا به دلم ننشست .کنار گذاشتم . دکتر ابیانه ۶ هست هزینه شون بازم مهرسا جون بهتر می دونن ولی من مطب که بودم هزینه تازه عمل کرده ۶ شده بود.
2810