سلام دوستان
من 1سالی هست که میخوام عمل کنم و این نتیجه ی جست و جو هام هست و البته بینی طبیعی میخوام
نتیجه شد
یزدانفر
ابیانه
افلاکی
سجادیان
و به پیشنهاد یکی از دوستانم علمی راد
مطب یزدانفر رفتم خیلی خلوت بود فقط من و یه خانومه دیگه که اونم واسه مشاوره اومده بود.خودِ دکتر بسیار خوش اخلاق بود ایرادای بینیم رو گفتن و گفت که طبیعی عمل میکنه و یه انحراف کوچیک داخلی هم دارم که برطرف میکنه و سوراخ های بینیم رو هم متقارن میکنه هزینه هم 9500 گفت که با چونه زدن گفت 9م.گفت یک هفته گچ و یک هفته هم چسب داره کللااا.و از اولین شب عمل هم میتونم برم چلوکباب بخورم.و از هفته دوم هم برم ورزش کنم
مطب بعدی رفتم پیش ابیانه.فوق العاده شلوغ بود دو ساعت و نیم نشستم.با اونایی که قبلا عمل کرده بودم هم حرف زدم همه شون راضی بودن یه مدل بینی گوشتی داشت که بنظرم خیلی خوب نشده بود که وقتی از خودِ دختره پرسیدم گفت من قبلِ بینیم هم سر بالا و گوشتی بوده....ولی بقیه نمونه هاشو خوشم اومد همه طبیعی بودن و میگفتن کلا فانتزی و عروسکی عمل نمیکنه.چند نفری هم اومدن که دو سه روز بود عمل کرده بودن بدون کوچکترین کبودی
پیش دکتر هم که رفتم برخوردشون بسیار خوب بود و گفت که انحراف داخلی رو برطرف میکنه ولییی ممکنه بازم یکمی سوراخای بینیم نا متقارن بمونه و بعد از عمل دوستان و آشنا هایی که دنبال ایراد میگردن توی بینیم با زوم شدن بتونن اینو بفهمن هزینه هم 6م
امروز هم رفتم مطب سجادیان
دو نفر عمل کرده بیشتر نبود اونجا یکیشون سه ماه بود که سرِ بینیش ورم داشت هنوز.یکی دیگه هم که 3 هفته بود عمل کرده بود و خیلی ورم داشت.من دیدم ورم کارهاشون زیاده اصلا مشاوره پیش دکتر نرفتم و اومدم خونه...
پیش علمی راد هم هنوز نرفتم ولی دوستم و خواهرش عمل کردن خیلی خوب شدن.
من با توجه به اینکه 5ماه دیگه عروسیمه و چشمم رو هم تازه لازک کردم باید دوماه صبر کنم و بعد بینیم رو عمل کنم و کلا 3ماه وقت دارم برای کم شدن ورم بینی
برای همین سجادیان از لیست خط خورد.
افلاکی رو هم چندتا کار دیدم توی پیجش خوشم نیومد و چندجا هم خوندم ناراضی داشته اونم خط خورد.
الان فقط مونده علمی راد رو هم برم و بین یزدانفر و ابیانه و علمی راد یکی رو انتخاب کنم😊