2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
چیزی که یه کم من دو دل می کنه اینه که می گن خیلی طبیعی تر از عکساش عمل می کنه یعنی اون ظرافتو نداره .من بینی خودم بزرگ نیست خیلی نرماله می خوام قوزش بره وظریف بشه با این اوصاف فکر می کنی می تونه انتخاب خوبی باشه . من نمی خوام برم دکتری که نگران عجیب غریب شدن بینیم باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مانی ، ممنون که پاسخ دادید .وقتی بینی را لمس میکنم فقط ورم حس میکنم چیز سفتی نیست . فعلا چاره ای جز صبوری ندارم . ترجیح میدم اسم دکترم نگم شاید تا دو یا سه ماه دیگه مشکلم رفع شد درخواست دوستی منو اگه قبول کنید خصوصی برای شما اسمشو میفرستم.
سلام آمین جان شرایط من هم مثل شما بود من هم از تاریخ عضویت یعنی سال 91 قصد عمل داشتم که همون موقع چند تا دکتر رفتم ولی تصمیم گیری برام سخت بود و نگران بودم که بینی جدیدم از قبلی هم بدتر بشه در نتیجه از عمل منصرف شدم ولی هیچ وقت از فکرم بیرون نیومد تا اینکه امسال دوباره تصمیم گرفتم و یک ماه پیش عمل کردم. به نظر من شما باید ببیند چه توقعاتی از عمل بینی دارید آیا دوست دارید تیغه بینیتون باریک بشه و نوک بینیتون چه شکلی باشه گرد یا تیز ویا پره هاتون باز بشه یا نه . اشتباهی که من کردم این بود که دوست داشتم پره هام کمی جمع بشه و نوک بینی گرد باشه باید بدنبال دکتری میبودم که سبکش همین باشه وقتی رفتم مطب دکترم دیدم هم بینی نوک گرد داره و هم نوک تیز البته اکثرا نوک تیز بودن و پره ها هم برش نخرده بودن وقتی با دکتر صحبت کردم توقعاتم را گفتم گفتم دوست دارم پره هام کمی جمع بشه دکتر گفت من از داخل برات جمع می کنم برش نمیزنم که جای بخیه بمونه و گفتم دوست دارم بینی ام نوکش گرد باشه گفت بله نوکش الان گرده و گرد میشه و دقیقا همین حرفا را دوباره تو اتاق عمل تکرار کردم اونم گفت انجام میدم ولی افسوس که هیچ کدوم را انجام نداد نه به پره ها دست زد و فعلا با اینکه ورم دارم مشخصه که نوک بینی ام رو به تیزی میره من اشتباه خودم بود باید با توجه به سبک دکتر میدیم که این کار را ممکنه برام انجام نده ولی به حرفاش اعتماد کردم شما هم هر دکتری رفتی سبک کاراش را حتما ببین که طبق سلیقه شما هست .دکترهایی که نام بردید من مطبشون نرفتم فقط شنیدم ابیانه خیلی طبیعی کار میکنه اگه خیلی طبیعی دوست ندارید بهتره نرید سراغش چون بعدا پشیمون میشد دلیل اصلی انتخاب دکترم سبک طبیعی و کوچک نکردن سایز بینی بود و حالا میبینم اگه کمی فانتزی تر میشد و پیش دکتر دیگه ای میرفتم راضی تر بودم و این مشکل عدم تقارن پره ها را نداشتم
سلام دوستان
من 1سالی هست که میخوام عمل کنم و این نتیجه ی جست و جو هام هست و البته بینی طبیعی میخوام

نتیجه شد
یزدانفر
ابیانه
افلاکی
سجادیان
و به پیشنهاد یکی از دوستانم علمی راد

مطب یزدانفر رفتم خیلی خلوت بود فقط من و یه خانومه دیگه که اونم واسه مشاوره اومده بود.خودِ دکتر بسیار خوش اخلاق بود ایرادای بینیم رو گفتن و گفت که طبیعی عمل میکنه و یه انحراف کوچیک داخلی هم دارم که برطرف میکنه و سوراخ های بینیم رو هم متقارن میکنه هزینه هم 9500 گفت که با چونه زدن گفت 9م.گفت یک هفته گچ و یک هفته هم چسب داره کللااا.و از اولین شب عمل هم میتونم برم چلوکباب بخورم.و از هفته دوم هم برم ورزش کنم

مطب بعدی رفتم پیش ابیانه.فوق العاده شلوغ بود دو ساعت و نیم نشستم.با اونایی که قبلا عمل کرده بودم هم حرف زدم همه شون راضی بودن یه مدل بینی گوشتی داشت که بنظرم خیلی خوب نشده بود که وقتی از خودِ دختره پرسیدم گفت من قبلِ بینیم هم سر بالا و گوشتی بوده....ولی بقیه نمونه هاشو خوشم اومد همه طبیعی بودن و میگفتن کلا فانتزی و عروسکی عمل نمیکنه.چند نفری هم اومدن که دو سه روز بود عمل کرده بودن بدون کوچکترین کبودی
پیش دکتر هم که رفتم برخوردشون بسیار خوب بود و گفت که انحراف داخلی رو برطرف میکنه ولییی ممکنه بازم یکمی سوراخای بینیم نا متقارن بمونه و بعد از عمل دوستان و آشنا هایی که دنبال ایراد میگردن توی بینیم با زوم شدن بتونن اینو بفهمن هزینه هم 6م

امروز هم رفتم مطب سجادیان
دو نفر عمل کرده بیشتر نبود اونجا یکیشون سه ماه بود که سرِ بینیش ورم داشت هنوز.یکی دیگه هم که 3 هفته بود عمل کرده بود و خیلی ورم داشت.من دیدم ورم کارهاشون زیاده اصلا مشاوره پیش دکتر نرفتم و اومدم خونه...
پیش علمی راد هم هنوز نرفتم ولی دوستم و خواهرش عمل کردن خیلی خوب شدن.

من با توجه به اینکه 5ماه دیگه عروسیمه و چشمم رو هم تازه لازک کردم باید دوماه صبر کنم و بعد بینیم رو عمل کنم و کلا 3ماه وقت دارم برای کم شدن ورم بینی
برای همین سجادیان از لیست خط خورد.

افلاکی رو هم چندتا کار دیدم توی پیجش خوشم نیومد و چندجا هم خوندم ناراضی داشته اونم خط خورد.
الان فقط مونده علمی راد رو هم برم و بین یزدانفر و ابیانه و علمی راد یکی رو انتخاب کنم😊
2810