2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
آمین جان من بینی کاملا استخوانی داشتم .قوز و افتادگی نوک بینی ولی کلا تیغه بینیم باریک بود.پوستمم فوق العاده نازک، که یکی از معایب پوست نازک اینه که کوچکترین استخون ریزه ها و برآمدگیها رو نشون میده. بینی من در یک شمای کلی عالیه و حرف نداره و از نظر دیگران بیسته. ولی از نظر خودم دوست داشتم پره ها رو باز میکرد و سوراخارو جمع تر میکرد.ولی دکترم گفت پوستت سفیده و نازکه و جای بخیه بدجوری میمونه روش ایرادا از نظرخودم:1-یه مقدار سوراخام جمع تر میشد 2-قوز بینیم یه مقدار مونده که البته با لمس معلومه که این برام آزار دهنده است
اینم بگم دکتر یحیوی دو نقطه اوج و فرود داره نقطه اوجش : بهترینه در رفتار متینش-سبکه عمل و نقاهت بعد از عمل نقطه فرودش: ساپورت بعد از عملش ضعیفه و زیربار ایرادات و نواقص نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دینا بانو خیلی زوده برای قضاوت چهره و بینی من کلا ورم نداشتم ولی بازم تا چن وقت احسا میکردم لب بالام ورم داره و شکش عوض شده و فک میکردم فاصله بینی و لبم زیاد شده. ولی بعد از مدتی همش رفع شد توصیه جدی و اکید بنده به دوستانی که تازه عمل کردن: "حداقل تا دو ماه بعد از عمل، از نگاه کردن به آینه و گوش دادن به اظهارنظر دیگران بپرهیزد"
درود به همه دوستان خوب چند نفر به من پیغام داده بودن و سال مشابه پرسیده بودن از اونجایی که ممکنه سوال بقیه هم باشه همینجا جواب میدم هر چند مطمئن مطمئنم جواب 50 60 درصد سوالاتون رو میتونید صفحه اول تاپیک بگیرید باور کنید حرفای صفحه اول تاپیک چه اونایی که عمل کردن و چه نکردن به کارشون میاد، چون پشتش تجربه ی 4 ساله هستش --------------------------------------------------------------------------------- نکته اول: من گروه ت.لگرام ندارم و هیچ گروهی رو هم نه میشناسم و نه پیشنهاد میدم ( به خاطر حواشی گروههای ت.لگرامی، تبلیغات واضح و متاسفانه اتفاقات اخیری مثل شکایت و تهدیدی که برای یه سری ها اتفاق افتاد توصیه میکنم اگر هم عضو میشید خیلی هوشمندانه و محتاط رفتار کنید.) نکته دوم: عمل بینی یک قمار زیبایی هستش. شما با انتخاب دکتر مناسب شانس برنده شدنتون رو افزایش میدید. دکتر مناسب =! دستمزد بیشتر. این طرز تفکر کاملا غلطه دکتر مناسب =! فقط دکتری که اگه شما فانتری دوست دارید فانتزیای خوب داره نیست. دکتر مناسب = اگر بینی شما استخوانی یا گوشتی یا غضروفی هست کارای بینی های استخوانیش یا گوشتی و غضروفیش به نظر شما قشنگ باشه. دکتر مناسب = اون دکتریه که اخلاق پزشکی داره یعنی اگر خدایی نکرده اتفاق ناگواری هم افتاد پاسخگو باشه و فرار نکنه. ( این خیلی مهمه، خیلی زیاد) یادتون نره در کنار اهمیت مهارت دکتر یه بخشیش مراقبت های شما و بینی شماست که در نتیجه عمل تاثیرگذاره. پس دکتر مناسب رو انتخاب کنید نکته آخر: اگر میخواین شانس برنده شدنتون رو افزایش بدید باید زمان بزارید و مطب گردی کنید و یا مطب یه دکتر رو چندبار برید. اگر وقت واسه این کار ندارید مطمئن باشید دارید ریسک بزرگی میکنید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام بچهها من تازه عضو شدم. ولی همیشه میومدم میخوندم. اینجا خیلی خوبه. یک سوالی داشتم. خییییلی مهمه. من تصادف داشتم. رو دستم جای بخیه هست. چطوری میشه کامل رفع بشه. با جراحی یا لیزر. میخوام اثری ازش نمونه. مال ٥ سال قبله. میشه دقیق راهنماییم کنین لطفاااااا
بچه ها من فقط یه سوال دارم و اون اینکه چیزی که الان منو اذیت میکنه اینکه اکثر مواقع بینیم کیپه با اینکه شست وشو میدم این وضعیت غیرعادیه یا عادی ؟؟؟؟و تاچند وقت به این صورت هستش
سلام زهره جان عزیزم ممنون از صداقتت واینکهبا وجود رضایت از عمل اما تعصب بی جاروی دکتر ت نداری وضعف وقوتش رو با هم می گی . خیلی خوشحالم که از بینیت راضی هستی ان شاالله که روز به روزم زیباتر می شه
2810