2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
بچه هایی که با سجادیان عمل کردین عکس نمیذارین دیگه ما صبرمون تموم شد marzi khanomنورا شادی ترمه مشخص کنین یه روز و ساعت عکس بذارین ببینیم هی میگین بزرگه بزرگه چی شده
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خسروی و خسروی نژاد فرق میکنن. خسروی نژاد سابقه وار بیشتری داره ولی میگن تازگیا دستایارش به حاش عمل میکنن و من شنیدم خیلی هم آدم پولکی هست. اگه بینیتون خوب هم شده باشه اصرار میکنه که عمل ترمیمی انجام بدین. خسروی جراح عمومی هست. کاراش واقعا خوبه فقط جای بخیه ش خیلی بد میمونه
من با دکتر ونون آصفی عمل کردم و واقعا ناراضی هستم. استخون بینیم خیلی بد تراش خورده. یه جاهای رفته تو یه جاهای زده بیرون. پره های بینیم هم نامتقار هستن. بینیم هم خیلی بزرگه. کسی متوجه نمیشه عمل کردم:-(
ترمه من هم داغونم ترجیح میدم همیشه چسب داشته باشم به همه میگم زیبایی عمل نکردم اخه اصلا انگار نه انگار .نمی دونم ورمش میخوابه نمی خوابه شاید عجولم من تازه برجستگی روی بینیم هم یک کم هست البته مشخص نیست ولی هستش هنوز دکتر گفت بعد شش ماه باید سوهان بکشم . امیدوارم زودتر از همگیمون خوب بشه
آناکارنینا جون من 12 روز بعد از عمل کشیدم بخیه رو 6 تا 7 روز بعد از عمل گچ برمیداره یه هفته بعدشم بخیه من دیروز نمونه های زیادی دیدم توی مطب بعضی ها ورم خوابیده بعضی ها هم نه بستگی به پوست داره
من برای انتخاب پزشک زیاد مطب گردی نکردم چندتا کرج رفتم که اصلا کاراشون جالب نبود و یبار هم برای مشاوره پیش فتح سامی رفتم که کلا حدود 10 دقیقه باهام صحبت کرد من فکر میکردم مشاوره از صحبت های دیگه ای شروع بشه ولی یه راست از خوده خوده عمل شروع شد ولی نتونستم نمونه جراحی تو مطبش ببینم فقط ینفر بود که دیروزش عمل کرده بود و هیچی از دماغش معلوم نبود از منشیش پرسیدم آلبوم دارید گفت تموم شده و من نفهمیدم ینی چی از خود دکتر پرسیدم گفت همونایی که تو سایت هست رو ببین از منشیش پرسیدم نمونه های تو سایت مال چه زمانیه گفت حدود 5سال پیش.... خلاصه آزمایش و سی تی نوشت (انحراف شدید داره بینیم) و حالا هم که شماره حسابی که برای 500تومن اول داده به اسم یه خانومه که منشیش گفت به اسم خودمه موندم اعتماد کنم واسه واریز پول یا نه
سلام ببخشین تو رو خدا جواب بدین من بینی مو 6 ماه عمل کردم بینی من گوشتی و استخونی بوده بعد تیغهذهی بینی من مث هم نیستن به نظرتون دکتر تو این ماه که 6 ماه من تموم شده بینی مو ترمیم کنه گره هاشو جواب بدین
New من از چنتا دکتر پرسیدم میگن خیلی خوب نیست بعد شش ماه ترمیم کنی اخه ممکنه دوباره بینیت مشکل پیدا کنه مجبور بشی دوباره ترمیم کنی .بنظر من صبر بکن حتما یکسال بشه بعدش برو ترمیم کن
2810