2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
اقیانوس شیشه ای باید تاپیک دنبال کنی نمیشه به شما پزشک معرفی کرد... یحیوی ، سجادیان ، کامیابی و فرهنگ دکترایی هستند که من بیشستر خوب شنیدم در موردشون ...شما خودتون تحقیق کنید ببینید کدوما بهترند...
.....be brave , even if you are not,pretend to be

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ^_^ من امروز عضو شدم ولی خیلی وقته اینجا رو میخونم . بینی من گوشتیه نظرتون راجع به شهریار یحیوی چیه ؟ خوبه ؟ کسی هست باهاش عمل کرده باشه ؟
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
بچه ها سلام من یه دکتر خوب واسه ترمیم میخوام پل بینی ام بعد از عمل اولم نشست کرده. بینی ام فانتزیه کسی رو دیدین که تونسته باشه تیغه بینی اشو پیش کسی ترمیم کنه دیگه کار به عمل سوم نکشه. ازتون ممنونم
بچه ها تو رو خدا کمکم کنین دیگه از این بینی عروسکی خسته شدم راستش بینی خودمو میخوام افسووووووووووووووووووووووووووووووووووس که نفهمیدم جکار کردم میخوام بینی ام از این قوس و قزح دربیاد
2810