2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست
فروغ جان: چقدر زمان برد تا به شما وقت ویزیت بده منشی سامی؟ تو کامن های قبلی بعضی ها گفته بودن منشی اش بد اخلاقه،اینجوریه؟ بنظر شما توانائی و مهارت دکتر به چه شکل بود؟میشه بیشتر در موردش بگی.مرسی
آرزو جان: از وقتی زنگ زدم برای حدود دو هفته بعدش وقت مشاوره داد منشیش خوش اخلاق نیست، شاید کم حوصله باشه و ناز آدمو نکشه ولی حواسش جمعه و بی احترامی هم من ازش ندیدم مثلا من بهش گفتم برم تا وقتم بشه برگردم شمارمو گرفت که اگه به نفر قبلیم رسید زنگ بزنه من به موقع برگشتم ولی دیدم که به موقع به یکی دیگه که رفته بود بیرون زنگ زد اونقدری از پزشکی سر در نمیارم که مهارتشو بخوام محک بزنم یا مثلا بگم چیزایی که در مورد من گفت بخاطر تشخیص فوق العادشه یا اینکه تشخیص همچین مواردی کار راحتیه مثلا در مورد من گفت فلان مشکل احتمالا بخاطر لوزه سوم بوده و من لوزه داشتم ازم عکس گرفت آینه داد دستم با دستش فرم کلی بینی بعد عملو رو صورتم نشون داد و برای هر مشکلی یه درصد داد که چقدر بهتر از قبلش میشه امید الکی هم نداد راحت گفت که مثلا 30درصد از انحرافت رفع نمیشه یا مثلا 30 درصد از زیبایی هم قابل حل نیست الان من موندم با شماره حساب چیکار کنم اعتماد کنم واریز کنم یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فروغ جان: ممنون از لطف ات-برای شماره حساب هم 2 تا کار می تونی بکنی.یا پول رو واریز کن یا مجدد یه وقت دیگه از دکتر بگیر و ازش در مورد واریز پول به حساب منشیش استعلام بگیر. راستی چقدر به شما هزینه جراحی گفت دکتر؟و اینکه کجا جراحی رو انجام میده؟
سلام دوستای گلم بلاخره من بعد از 10 روز اومدم با یه عالمه احساس رضایت از دکترم هم بعد عمل هم جراحی هم مدل بینیم بچه ها من واقعا راضیم اصلا بخیه مخیه من ندارم
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام بهار جون .. چقدر خوووب .. خدا رو شکر راضی هستی.. عزیزم ورم نداشت صورتت یا کبودی؟ کلا عمل چطور بود؟ من یه مقدار ترسوام مصمم ترم کردی برای رفتن پیش دکتر یحیوی..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
ورم داشتم مهسار جان ولی خیلی کم کبودی اصلا نداشتم منم قبلش خیلی استرس داشتم در حدی که تو اطاق عمل یه لحظه پشیمون شدم ولی شکر خدا تا الان همه چیز خیلی خوب بوده به نظرم همین که بخیه اطزاف بینیم نیست خیلی خوبه
فرشته نجاتم عشقم بود
2810