2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
دختر آفتاب من تو اوج سرما عمل کردم و حتی یک هفته بعداز عملم سوار موتور هم میشدم. یکبار هم سرما نخوردم و اذیت نشدم. البته دکتر یحیوی این اطمینان رو بهم داد که سرما و گرما رو بینیت اثری نداره. ولی تو تابستون یه مقدار آبریزش د اشتم خصوصا از بینی چپم که توش برش خورده بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نوک بینی من مثل سنگ سفته ، این سفتی کی خوب میشه و نوک دماغم آیا مثل قبل میشه منظورم از نظر نرمی و انعطاف هست ؟؟؟(دو ماه هست که عمل کردم)
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
یه سوال دیگه برای بیمه چه کار کنم؟ هم تامین اجتماعی هم ایران سی تی اسکن..یه انحراف کوچیک نشون داده حالا دکتر باید برام بنویسه؟ اول کدوم بیمه برم؟ همسرم بابت هزینش کمی ناراحته میشه کمکم کنه کسی که میدونه ممنون
یه تایپیک زدم جراحی بینی شهرستانی ها در تهران لطفا اونایی که تجربه یا نگرانی این دارن درمورد کجا موندن و اقامت و اسکان و چند وقت لازمه بمونیم و سوالا دیگه و تبادل نظر بیاین اون تایپیک باهم صحبت کنیم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
اینم لینک مستقیla جراحی بینی شهرستانی ها در تهران http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1465928&T=%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C_%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86_
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
محمد حسین پیش دکتر ابیانه عمل کردی؟منم میخوام با ایشون عمل کنم من تهران نیستم میشه بگی هزینش چقدر شد راضی هستی از عمل هر چند الان خیلی زوده ولی به طور کلی یه تو ضیحی میدی ممنونم
راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
2810