2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ممنونم از آرزوهای خوبنون بهار جان من بینی م گوشتی ست و کوتاه انحراف و ... هم ندارم ترمه به منم گفتم تا یکسال بزرگ هست بعدش جا میوفته آناکارنینا جون خانم مجیدی پاسخ اس ها رو میدن خود دکتر نیست
ﺎ ﺳﻠﺎﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ من خارج از ایران زندگی میکنم و هیچ فامیل و اشنایی در ایران ندارم . . برای همین خیلی احتیاج به نظر و راهنمایی شما عزیزان هستم . . من و شوهرم قصد انجام عمل زیبایی بینی هستیم بینی من استخوان نسبتا پهنی داره و فکر میکنم که گوشتیه کلا بزرگ هستش شوهرم بینیش به سبب تصادف خیلی سال پیش دچار انحراف داخلی و خارجی شده و مشکل تنفسی هم داره یعنی عملش هم درمانی و هم زیبایی هست بعد از سالیان زیاد تحقیق قصد انجام عمل پیش دکتر شاهین فتح سامی رو دارم هم برای خودم و هم شوهرم دلیلش این هستش که تاحالا نظر یا تجربه منفی در موردش نخوندم و هم عکسای عملهاشو دیدم .. کارش خیلی تمیز به نظر میاد من اصلا دوست ندارم که بینیم خیلی کوچیک و عروسکی بشه ولی دوست دارم که فرم و شکل زیبایی بگیره و شوهرم هم همینطور الان من نمیدونم که ایا انتخابم درسته ایا شما دکترهای بهتری سراغ دارید کسی پیش سامی عمل کرده ؟ و نظرش چی بوده ما متاسفانه وقت زیادی نداریم که ایران مطبهای مختلفی بگردیم فوقش میتونیم دو روز برای این کار اختصاص بدیم وتو این؟ دو روز بریم مطب چندتا دکتر اما چه دکترهایی واقعا خوبن و به نظر شما در شرایط ما چه راهرفتی درسته از کمکهاتون خیلی سپاس گذار میشم
من تعریف ایشونو زیاد شنیدم. گویا قبلا گرگان عمل میکردن و یه عمل ترمیمی ازشون دیدم که خیلی خوب بود. یه ختنومی میگفت دخترش مشکل مادرزادی بینی داشته و خیلی بینی بزرگ و بدی داشته که 15 دکتر ردش کردن ولی دکتر عطایی عمل کردن و عالی شده. اگر کسی این مطالو میخونه و آشنایی با دکتر داره لطفا بگه. اگر کار خراب ازشون دیدید بگید که ما وقت نذاریم بریم سراغ ایشون
haidal انتخاب خوب و عالی داری .من نمونه زنده ندیدم ازش ولی خیلی تعریفشو شنیدم.البته میگن دماغ استخونی رو خیلی خوب درمیاره. ولی دکتر فتح سامی یه مقدار هزینه اش زیاده. برخورد منشیش تو مطب هم خوب نیست.
ﺯﻫﺮﻩ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﺮﺳﻲ ﺑﺎﺑﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺩﻛﺘﺮ ﻓﺘﺢ ﺳﺎﻣﻲ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﻓﻘﻄ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺍﺯ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﻢ ﻣﻂﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﻢ ﺷﻤا گفتید که بینی استخونی رو خوب عمل میکنه بینی شوهرم استخونی ولی بینی من فکر کنم گوشتی باشه گوشتی رو چه طور عمل میکنه و ایا دکتر درجه یک برای بینی های گوشتی سراغ دارید مرسی بابت جواب عزیزم
ترمه جان من برا هزینه عمل رفتم تامین اجتماعی کارامو انجام دادم گفت حدود اخر ابان میریزن به حساب الان رفتم بیمه تکمیلی میگه باید پرینت پولی که گرفتین رو بیارین و ما بدونم چقدر دادن میگیم مگه ربط داره میگه چون اصلشو تامین گرفته والا میدادیم برا شما هم مسیله بود؟؟؟
2810