2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من پیش دکتر یحیوی رفتم اون چیزی که به نظرم رسید و برداشت کردم اینکه دکتر بینی های های که اصلاح شون راحت باشه و ایرادات کمی داشته باشه راست کارش هست و اگه یه مقدار نیاز به کار بیشتر داشته مثل انحراف نسبتا زیاد و ...براش انجامش سخته.این چیزی بود که من برداشت کردم.
مهسار جان دکتر به نظرم کارش بهتر از سجادیان بود ، چون همینکه خیلی طولش نمیده کلا تایمه عملش 45 دقیقه تا یک ساعته ، من مطب دکتر سجادیان خیلی رفتم ولی از کاراش خیلی خوشم نیمد چون ورم کاراش خیلی زیاد بود تغییری زیاد نمیکردن ولی دکتر یحیوی بیشتر به دلم نشست من قرار شد وقت برای عمل بگیرم که هنوز باهاشون تماس نگرفتم ولی احتمالا با همون اوکی کنم
فرشته نجاتم عشقم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بهار جان.. میرم پیشش پس .. انشاا... که به خوبی انجام بشه عملت و خیلی خیلی راضی باشی.. بازم ممنون عزیز دلم..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
سلام بهار جون هنوز نیومدم تهران که برم مطب ... دکترایی که انتخاب کردم تو لیستم ابیانه و یحیوی سجادیان و نادریان هست و احتمالا کوچک زاده ..ان شاله که با یکی ازهمینا که بهتر از همه بینی من عمل کنه اوکی کنم ولی باز اگه رفتی مطب یحیوی بیا بگو
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
بهار جون بینی شما چه شکلیه و ایراداتش چیه/انحراف هم داری/ من اینجارو نمیدونم شانس آوردم یا از کم شانسیه که نتونم از بیمه چیزی بگیرم انحراف ندارم. چندتا دکتر گفتن بهم از رو سی تی و خود دکتر یحیوی ..ولی چه فایده که انحراف داشته باشی و نداشته باشی نرخشون یکیه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آناکارنینا جان من بینیم قوز داره بالاش سرشم گوشتیه. والا من از کارای یحیوی خوشم اومد احساس میکنم خیلی راحت عمل میکنه حالا باز شنبه میخوام برم مطبش ، دیگه شنبه حتمی میکنم که باهاش عمل میکنم یا نه حتما میام میگم در مورد انحراف هم دکتر گفت قانونا اگه زیاد باشه باید یه تومن بدن ولی میپیچونن نمیدن
فرشته نجاتم عشقم بود
elena سی تی اسکن واسم ننوشتن اما سه تا دکتر معاینه کردند گفتن انحراف نداری، من مشکل اصلیم التهاب بدلیل آلرژی زیاده و سوراخهای بینیم هم تنگ هست، ترسم بیشتر بابت اینه که سوراخه تنگ تر شه و تنفسم مشکل تر
2810