2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساقی عزیزم منم میخام بینیمو جراحی کنم. تهران هستم ولی اینجا قیمتا خیلی بالاست. شما چند درصد از عمل بینیت راضی هستی ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنی چند تا سوال تو خصوصی دارم که ازت بپرسم
ایلا جان
باشه عزیزم ، حتما . راستش فکر نیکنم برای قضاوت کمی زود باشه من ۲۰ مرداد ماه عمل کردم و هنوز یک ماه نشده و با توجه به گوشتی بودن بینیم زمان بیشتری برای از بین رفتن ورم ها نیاز هست .
بچه ها جون من دیگه کاملا گیج شدم دو سه ماه دیگه میخوام عمل کنم ولی هنوز دکتری پیدا نکردم یحیوی که اینجوری میگین و خودمم دیدم، سجادیان هم تا اونجا که تو عکساش میبینم بینی ها بزرگن و ظرافت ندارن، از همه بیشتر به اینا امید داشتم حالا بازهم میرم مطبهاشون ولی اگه همینجوری باشه چی ؟شما بودین چیکار میکردین خواهشا چندتا دکتر جراحی بینی گوشتی کم ریسک که نسبتا بینی ظریف درآرن ولی طبیعی بهم معرفی کنید؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
با توجه به نظرای شما عزیزان فکر کنم باید کلا بیخیال محبی بشم!!! خوشحال بودم که بالاخره دکتر خوبی پیدا کردم و دیگه عمل می کنم :( باید دوباره شروع کنم گشتن و رفتن به مطب های مختلف :( تو لیستم الان سجادیان و حامد عباسی و امیرآروین سازگار هست، که باید این هفته اگه بشه برم مطبشون بشینم کار ببینم. البته کلا مثل اینکه هیچ دکتری نیست که کامل کارش خوب باشه و آدم با خیال راحت بتونه بره پیشش
2810