2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015429 بازدید | 66527 پست
سلام دوست جونا.من فردا میخوام برم مطب دکتر خطیبی تو آمل کسی این دکترو میشناسه؟خیلی ازش تعریف شنیدم میگن از بس طبیعی عمل میکنه به سختی میشه فهمید عمله. فقط سنش کمی بالا رفته نمیدونم مثل قبل مهارت داره یا نه.حدود 60 سال سنشه نظرتون در این مورد چیه؟ممکنه سنش باعث بشه خوب عمل نکنه؟ هنوز صد در صد تصمیم به عمل نگرفتم میرم هم یه ویزیت شم ببینم نظرش چیه اصلا به درد عمل میخورم یا نه و هم نمونه کار ازش ببینم.خدایا همون که بهتر واسمو تو دلم بنداز.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام دوستان کسی دکتر عبدالرصا خاتمی رو میشناسه؟_ ایا واسه بینی گوشششتی خوبه...چندنمونه دیدم ازش خوب بوده....فقط ینفرو دیدم جای بخیه مونده بود... شما نظرتون واسه دکتر خاتمی لطفا بگید...ممنون میشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماری جون من یکی از دوستام با خاتمی عمل کرده (اسم کوچیکشو نمیدونم اما) خیلی ظاهرش خوب شده خودشم راضی بود. اما من بعدا فهمیدم تنفسش مشکل داره شبا با دهن باز میخوابه. اما خودش اولش بهم نگفت یعنی دلش نمیخواست بگه یک نفر به روش آورد اونم گفت من مشکل تنفسی دارم. خواهرشم با خاتمی عمل کرده بود اما اون پره های بینیش تا به تا شده بود.
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بخیه جذبی هس ارومتر تمیز کنین بینیتون. ترانه جون حالا که دیگه عمل کردی.بهنره به خودت انرژی مثبت بدی.حالا حالاها با بینیت کار نداشته باشی بعدش به مرور میبینی بهتر میشه.هر چند من تا حالا عکس بینیایی که از سجادیان دیدم خراب نبوده و همه نرمال و خوب بودن. یه چیز دیگه که بعد عمل مهمه اینه که شما با قیافه جدیدت ارتباط برقرار کنی و روش کار کنی تا ببینی چطوری برات دلنشینتره.با ارایش مو و صورت......
عکس بینی صفحه 1709
واسه خشک بودن بینیتم به دکتر بگو اگه اجازه داد از دسگاه بخور سرد استفاده کن. در هر صورت اگه مشکلت بزرگیش بعدن با ترمیم کوچیک قابل حله.البته الان ورم داره و کوچیکتر میشه هنوز. یه چیزم بگم کساییکه عمل نکردن و کردن بدونن وقتی تصمیم بع عمل میگیرین این احتمال حتمن گوشه ذهنتون داشته باشین که به ترمیم احتیاج پیدا خواهین کرد حالا درجاتش فرق میکنه.ولی از ترمیم بینی برای خودتون غول نسازین.
عکس بینی صفحه 1709
مرسی کتانه جان آره دکتر گفت بخور سرد استفاده کنم کلا آدم صبوریم ولی هفته دیگه عروسی آبجیمه و همچنین دوتا عروسی دیگه هم داریم،مشکل من واسه مراسماست،وگرنه میدونم تا یه سال باید صبر کنم،دکتر که میگن اصلا روتوش نیاز نداری نهایتن یه دست بزنم به پره ها و کلوملا اونم اگه نیاز بود
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ممنونم کتانه جان ترانه جان صبور باش بینیتعالی میشه .. ممول جان .. من با سجادیان عمل کردم ..به نظرم برای بینیهای گوشتی گزینه خوبیه ...توی مطبش زیاد بودند این سبک کارها... ببین کار خراب ازش ندیدم ....ولیسلیقه ایه که از مدلاش خوشت بیاد یا نه... من فکر میکنم اگر با یکی دیگه عمل کرده بودم شاید بهتر بود...بینی من دکتر خیلی کوچیک نکرده ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ممول بینی من استخوونی بود،روتوش هم به معنای عمل دوباره منتها فقط رفع ایراد هستش
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
مرسی ترمه جان آره خودمم دارم به این نتیجه میرسم که بینیم خوب خواهد شد(انرژی مثبت)
2810