2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بچه ها دوست من با یه دکتری توی تهران عمل کرده دکتر بینیش خراب کرده رفته از دکترش شکایت کرده و دیه گرفته من فکر میکردم واقعا شکایت کردن فایده نداره هر کسی از کار دکترش ناراضیه و وتقعا بینیش خراب کرده مخصوصا واسه اونایی که مشکل تنفسی دارن حتما برن شکایت کنن
سلام دوستای گلم من از کاربرای قدیمی سایتم من باشهریاریحیوی عمل کردم بینی ام گوشتی بود الان هرکسی منو. میبینه اصلا نمیفهمه که عمل کردم دکتریحیوی فقط خوبیش اینه که گند نمیزنه وگرنه هیچ کارخاصی روی بینی انجام نمیده منظورم اینه که دماغت کج وکوله وسربالا وعجیب غریب نمیشه ودرکل به نظرم فقط خیلی خوشگل ها را خوب عمل میکنه که اونم چهره خود. طرف قشنگه دکتریحیوی سال ۹۱از من شش میلیون گرفت ومن نیم ساعت داخل اتاق عمل بودم هیچ کاری هم روی بینی من ازلحاظ زیبایی انجام نداد فقط میخواد. زود. عمل کنه به عمل بعدی برسه😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون سالی که من عمل کردم دکتریحیوی ودکترمحبی که باهم باجناق هستن ونادریان سجادیان سامی واحمدی شیروانی خیلی مشتری داشتن الان هم که دارم میخونم میبینم هنوز همون دکترها هستن یعنی بعد چهار. سال دکترخوب پیدانشده؟؟؟؟؟؟ دکترمحبی که گند. زده توی دماغ یکی از دوستام افتضاح دکترشیروانی هم قبلنا خوب عمل میکرد. الان دکتر سام رااورده پیش خودش وخرابش کرده بازم فکرکنم بین اینها نادریان بهتره البته دارم میگم بین اینها دکترسامی فانتزی عمل میکرد
اگه زمان به عقب برمیگشت شایدهیچ وقت پیش یحیوی نمیرفتم وبیشترفکر میکردم هنوز هم بعدچهارسال یک طرف بینی ام یک برامدگی چربی داره دکتربه هیچ عنوان زیر. بارخرابی کاراش نمیره من نمونه کار دکتریحیوی هستم از صد. درصد۴۰درصد راضیم حالا خودتون میدونین بازم برید از نزدیک ببینید ولی بینی من راه برای فرم دادن زیاد داشت چهره من هم تعریف نباشه بد. نیست ولی به نظرم نتونست
سلام خاستم بگم دکتر یزدانفر هم دکتر بسسیار خوبیه من ٦ ماه بینیمو عمل کردم بینیم واقعن خوب شده طبیعى طبیعى هیچکس نمیفهه عمل کردم البته دکتر یزدانفر واسه کسایی خوبه که بینى طبیعى میخان
سلام دوستان خوبین؟ چند روزه خیلی تو پیجای اینستا و سایت ها میگردم و نظرات رو میخونم یه بنده خدایی چنتا دکتر خوب گفته بود میگم اسماشونو دوس داشتین برین امتحان کنین کاراشو ببینید: کلانتر هرمزی - منافی - امیری زاد - خشایار احمدی - محبوبی راد هم ک همه ازش بد نوشتن توی پیج جراحی زیبایی تو پیج خودش همه راضین و اصلا یه ناراضی نیستش خیلی عجیب بود برام
فاطمه جون میدونم توی پیج جراحی زیبایی هزارتا نمونه خراب ازش گذاشتن ولی من که تو پیج خودش سرچ کردم مورد بدی ندیدم یعنی از نظر من زیبا نبود ولی همه راضی بودن از عملشون. یکی هم نوشته بود چرا این همه میخوان خرابتون کنن شکایت نمیکنید؟
ادم میمونه والا با این سایتا چمیدونم همین نی نی سایتم من خوندم هنگ کردم فقط از چند تا دکتر معروف حرف میزنن این همه دکتر تو تهرانه اینجا فقط خلاصه شده تو پنج شش تا دکتر من که کلا از عمل پشیمون شدم
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب
سلام اناکارنینا من یه ماه قبل رفتم مطب دکتر نادریان و نمونه ها دیدم.خب شما گفتی نوک گرد دوس نداری که نوک بینیا نادریان بیشتر گرد البته اگه بگی حتمن بهش توجه میکنه.ارتفاع نوک بینی نادریان کم میکنه بگی ولی ارتفاع تیغه بینی نه چون خیلی قوس نمیده و بین دو چشم گود نمیکنه.پهنا تیغه بینی هم خیلیا میگن پهن عمل میکنه ولی به نظر من متناسب و اگه باریک بشه نه امروزی میشه نه قشنگ. زیتون جون چطوری.اتفاقن به نظر من اینکه اسم چند تا دکتر همش مطرح بشه خیلی بهتره چون تقریبن به عنوان دکترا کم ریسک شناخته شدن بهتر از اینه که مثل این دوستمون که با دکتری که من نشنیدم اسمش اینجا عمل کردن و الان ناراضی هستن.
عکس بینی صفحه 1709
ادم میمونه والا با این سایتا چمیدونم همین نی نی سایتم من خوندم هنگ کردم فقط از چند تا دکتر معروف حرف میزنن این همه دکتر تو تهرانه اینجا فقط خلاصه شده تو پنج شش تا دکتر من که کلا از عمل پشیمون شدم
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب
marzi khanoomو کتانه جون اگه روزی که مریضها میان مطب نادریان با روزی که مشاوره میده فرق میکنه پس من چطوری نمونه حضوری ببینم .تو اینستاش هم عکس نمیذاره قبلا هم که اجازه نمیدادن بری مطبش بشینی نمونه ببینی ..الان رو دیگه نمیدونم ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
2810