2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ترمه جان اره دکتر از من را هم خیلی فشار داد در حدی که پوست اون منطقه زخم شد و خون افتاد ولی خودم دچار وسواس میشم در ضمن نوک بینی من هم هنوز بزرگه البته خیلی بهتر از روزای اول راستی شما همه چیز می خوری؟عطسه و خمیازه داری؟من به اندازه تمام عمرم این چند وقت خمیازه کشیدم
بهار جان ان شا ا... خیره هر تصمیمی بگیری.. ممول جان نه بینیم گوشتی نبود..پوست نازک بود و غضروف داشت .. شادی جان نوک بینی منم خیلی بزرگه ....از قبلم بزرگتر ...ورمه نگران نباش ..نوک بینی دیرتر از جاهای دیگه ورمش میره... همه چیز که سعی میکنم چیزای سالم بخورم... مثلا خربزه نمیخورم ...غذای خیلی تند یا پر ادویه هنوز نمیخورم... عطسه و خمیازه هم دارم... جلوی عطسه رو نگیر با دهان باز عطسه کن
.....be brave , even if you are not,pretend to be
بچه ها من به مرحله پشیمانی رسیدم ،اصلا از فرمش راضی نیستم
با اون که به پره هام دست نزده موقع خمیازه واقعا اذیت میشم ،عطسه هم که با دهن باز،خود بینی هم که انگار یه چیز اضافه ست سفت و خشک و بدحالت و دردناک و از همه بدتر بزرگ،دو سه هفته س عمل کردم بعضی عکسا رو توی اینستا میبینم که گفتن بعد ۱۲ روز خیلی بینیشون خوش حالته پس چرا برا من داغونه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سرما هم خوردم و گلو درد دارم و داخل بینیم با اون که تمیز میکنم و پماد میزنم خشکه اصلا حال درست ندارو
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترمه جان ممنون عزیزم من هم همه چیز می خورم ترانه جان خوب میشی نگران نباش بینیت حتما خوب میشه باید صبور باشیم دیگه کاری هست که شده ..ببین همین بهبود وضعیت ظاهری هست دیگه خود دکتر هم که تو جزوه ای که داده بود گفته بود همه به بینی پرفکت نمی رسند ...
ترانه جان بهتر میشه...زیاد به خودت نگاه نکن ..تازه ورم فرد به فردم فرق میکنه.... شتدی جان من داخلش پماد نمیزنم ..همون repair cream که خودش داده رو میزنم جای بخیه...مارک اون فکر کنم....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810