2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
مرضی جون پیش کی عمل کردی؟؟بعضی پست های اینجا رو میخونم یا نمونه کارهای خرابو میبینم واقعا پشیمون میشم... از اون ور خیلی ها رو هم دیدم که از عملشون راضین و واقعا زیباتر شدن باز وسوسه میشم... من مشکل انحراف یا تنفس ندارم به نظرم بینیم 60 درصد نیاز به عمل داره و تنها چیزیه که تو صورتم ازش ناراضیم. ای خدا موندم چیکار کنم
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جون من پیش دکتر مجمد صادقی عمل کردم برای عمل خودت می دونی من خواهرانه بت گفتم دقیقا مشکل همین جاس که چون بقیه عمل کردن ما هم عمل کنیم خوب می شیم اشتباهه برای زیبایی بیشتر آدم ریسک عملو بپذیره تازه بعد از عمل کلی صبر باید بکنی تا بینی جدید رو صورت بشینه (این یعنی یکسال از بهترین روزای زندگی صبر که ایشالا صبر برای جا افتادنش باشه نه صبر برای دوباره زیر عمل رفتن) به نظر من رنگ موهاتو عوض کن، رنگ رژتو عوض کن هزاران کار واسه زیبایی بیشتر می تونی انجام بدی برو تو اینه نگاه کن خدا رو شکر کن اجزای صورتت اونقدر قشنگ هس که فقط بینیت توش گمه دکتر بک نفر مثه ماس. خدا نیس تا یه حدی می تونی بش اعتماد کنی
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
ممول رها اگر پشیمون شدید که ایشالا بشید دیگه پرونده دماغو ببندید دیگه هیچ وقت هیچ وقت بش فک نکنید این حرفا رو دکتر نادریان به من زد گوش نکردم الان فک می کنم با خودم می گم پولم اضافه کرده بود می رفتم می دادم به کسی که میخاد به خاطرش کلیش و بفروشه به دعاییم ما رو می کرد
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
2810