2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمه جان چطوری باید ماساژ بدی؟من هم احساس میکنم که ورم یک طرفه دارم و برامدگی هم که دارم البته کنار تیغه و مرتب ماساژ میدم ولی نمی دونم ماساژم درست هست یا نه .یکی از مریض های دکتر توی صفحه اینستاگرام دکتر گفته گه بعد از ۵ ماه این برامدگی خوب شده ولی نگران نباش چون دکتر به من گفت فوقش سوهان میکشم برات دیگه نهایتش همینه کاری هست که شده
ببین بهار جان ... برای من قوز خیلی مشخصی نبود... ولی حرف دکتر این بود که اون استخون تمایل داره یکم بیاد بالا باید از دو طرب فشارش بدی که بچسبه به هم... شادی جان همونطوری که دکتر گفته ماساژبده..کار دیگه نکن ...من استخون بینیم پهن بود...دو تا دختر دیگه هم بودند ...گفت اینا رو ببین اینا این مشکل ندارند ولی تو ماساژبده... اگر خوب بشم یه سال دیگه هم باشه مشکلی نیست... من دیگه گفتم ماساژ رو بدم ... شد هفتهدیگه دوباره میرم پیشش... یه چیزی ، گفت تو چسب روی تیغت رو باید سفت تر بزنی ...و اون یو مانند زیر اصلن نزدی هم طوری نیست...نوک بینیت خوبه... حالا نوکش به نظر من شبیه قابلامستا... من رفتم تا شنبه ...ان شا ا.. دماغاتون روز به روز زیبا تر بشه
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ترمه جون ایشاله که چیز مهمی نیست و به زودی خوب میشه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ای خدا مردم از فکرو خیال.نمیتونم تصمیم بگیرم بینیمو عمل کنم یا نه
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
اگه تو مازندران دکتر خوب میشناسین به منم بگین.
رها جون عمل نکن جو جامعه آدمو هل می ده اسه عمل ولی همونطور که ترمه گف خیلیا مشکل ندارن و یا مشکل کوچیک دارند من که قوز و انحراف و ... داشتم پشیمونم 1 درصدم فک نمی کردم برای من خراب بشسه همیشه فک می کردم درد برا همسایه اس ریسک عمل خیلی بالاس خیلی خیلی بالاتر از اون چیزی که فک می کنی هممونم دختریم و دنبال زیبایی برای تغییر یا زیبایی خیلی کارا هس که می تونی انجام بدی و برگشت پذیره از من می شنوی عمل نکن
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
ریسک عمل به طرف سختی های بعد عمل که ایشالا از نتیجه راضی باشد یه طرف شب و روز ورم یعنی تو اینه همش دماغو می بینید من قبل عملم همش به تمام اجزای صورتم نگاه می کردم اما حالا همش دماغ و وسواس رو همه چیش مردمم که می بینن عمل کردین همش خیرن به دماغ برا بعضی مهم نیس اما من خیلی اذیت می شم خیلی خیلی سختی داره
اگه ماشین زمان وجود داشت و برمی گشتم عقب اول از همه عمل نمی کردم اگه هنوز کور و کر بودم و حتما کلینیکی که عملای بینی انجام میشه هم سر می زدم تا مریضای بعد از عمل و ببینم هیچ وقت به نمونه های مطب اکتفا نمی کردم کسایی که از بعد عمل از بینیبشون راضیند هرچی بگذره راضی تر میی شن من از همون یه ربع بعد عمل تو گچ دیدم بینیمو نصف کرده
کسایی که آلرژی دارند و شاخکای بینیشون بزرگه عمل نکنند بهتره دکترا می گن ربطی نداره و با دارو برطرف میشه ایشالا که برطرف میشه اما من 4 ماهه عمل کردم هنوز یه خواب راحت ندارم اما چون بینی خواه ناخواه کوچیک میشه این شاخکا بزرگ خیلی واسه تنفس اذیت می کنه
2810