2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه صبر کنم دخترم بزرگ شه میشه واسه یکی دو سال دیگه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
خوندم ترمه جون.واقعا سر دو راهی موندم
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
الان از ظاهر بینی و تنفست راضی هستی؟الان یه عکس میذارم نظرتو بگو
رها جون خوشگلی الانم و بینیت به صورتت میاد.. بزرگ به نظر نمیاد اما اگر خوب دربیاره دکتر زیبا تر میشی..من نمیگم عمل کن یا نکن ...ولی اگر خواستی عمل کنی حتما پیش دکتر خیلی خوب برو ...و طبیعی هم برات مناسب تره
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810