2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
فاطمه: خواهرانه بهت میگم عمل نکن خودت داری می گی بینیت مشکل نداره خب پس واسه چی می خای عمی کنی؟ یه جای بخیه زیر بینیت اضافه کنی؟؟؟ 1 درصد فک کن گند زده بشه دماغت میخای عکساتو ببینی گریه کنی؟ من تجربه شم واست
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرضی جون ازته قلبم برات ناراحتم. عزیزم کاش بینی ات کم کم جا بیفته. واقعا این اتفاق وحشتناکه حق داری هر چیزی بگی تصورش وحشتناکه چه برسه این بلا سر ادم بیاد مرضی جون برات دعا میکنم یا بینی ات رو صورتت بشینه و یا اینکه بعد یک سال دکتر خوبی پیدا کنی که بینیتو بتونه اصلاح کنه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
مرضی جون منم خیلی ناراحت شدم امیدوارم زودتر بینیت جا بیفته و من هم موافقم با اینکه اگر کسی واقعا مشکلی نداره عمل نکنه و به خلقت خدا دست نرنه من خودم الان 18 روزه عمل کردم ولی شاید 90 درصد بخاطر انحرافم بود و از دکتر بینی طبیعی خواستم که خداییش طبیعی دراورده ولی من مشکل تنفسی داشتم که عمل کردم و الان هم پشیمون نیستم چون خیلی بهتر از قبل شده ولی کسی که ناهنجاری نداره نباید عمل کنه
شادی: خیلی خوبه که از الان راضی هستی هرچی بگذره راضی ترم میشی مبارکت باشه منم به خاطر انحرافم افتاده بودم تو خط زیبایی چون دکترا کفتن دو تاش با هم باشه بهتره اوایل فقط واسه سپتو پلاستی مطب گردی می کردم میگم آدم تو مطب گردی از این رو به اون رو میشه همینه دکترا دلشون برای جیب خودشون می سوزه شانس من بوده دیگه خدا برا هیچ کی نیاره
مرضی تو اگه بخای اینجوری ادامه بدی قول میدم دیوونه میشی من بعد از عملم حالم خیلی خیلی بدتر از تو بود الانم خودم سرگرم میکنم انقد که هیچ فرصتی برای فکر کردن بهش نداشته باشم فقط شب که میشه دوباره فکرش میاد تو سرم
سارا: اینجا همه از خوبی و زیبایی عمل می گفن یکی از موتورای محرکم همین نی نی سایت بود بعد یه سری کاربر عمل می کردن دیگه پیداشون نمی شد نگو ناراضی بودن و معلوم نبود چه بلایی سرشون اومده بع قول خودت 70 درصد ناراضبن واسه اینکه کم نیارن می گن راضی ایم نصف اینجا هم تبلیغای دکتراس برا من که کار از کار گذش بقیه اشتباه نکنن
بچه ها ببینین من میگم دماغتونو باید با دماغ قبلی خودتدن مقایسه کنین نه با دماغای زیبا و بی نقصی که میبینین مثلا من الان اگه بخوام دماغمو با دماغای عالی مقایسه بکنم کللللیییی ایراد میتونم بگیرم از دماغم و اکه دقیق بشم بازم کلی ایراد میشه گرفت میگم شاید خیلی سخت میگیرین چون ادم هر چه بیشتر دقیق بشه خب بیشتر ایراد پیدا میکنه اگه پایه باشین عکس بذاریم یا بریم تل گرام گروه درس کنیم راحت تر و امن تره
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
مرضی کاملا درکت میکنم چون حسرتش همیشه با آدم میمونه راستش منم خیلی خودم دوست داشتم عملم هم فقط یه کار احمقانه بود به خونوادم میگفتم فقط میخام یکم تغییر کنم از الان باید زندگیت تغییر بدی کارهایی که میگم انجام بده قول میدم کم کم حالت بهتر بشه اول اینکه هرچیعکس قبل از عمل داری از گوشیت پاک کن صبح که از خواب بیدار میشی مثل همیشه وقتی میخای دست و صورتت بشوری به خودت نگاه کن ولی نه با نفرت روزی چندبار توی آینه به خودت نگاه کن موهات شونه کن آرایش کن اینا باعث میشه کم کم به قیافه جدیدت عادت کنی روزی چند دقیقه آهنگ بزار برقص، با دوستات برو بیرون، برنامه طنز نگاه کن ،هرچیزی که ناراحتت میکنه سعی کن تا مجبور نباشی بهش نزدیک نشی
جیغو اگه کسی بینیش باعث بشه زیبایی چهرش خراب بشه و واقعا باهاش مشکل داره به نظر من عمل کنه کار اشتباهی نکرده ولی یهه احمقی مثل من فقط برای تغییر عمل کنه اون اشتباهه و حتما پشیمون میشه
سارا و معصی جونم ممنونم از راهنماییتون منم پشیمون شدم ایشالا که شما هم بینیاتون هر روز فرم بهتری بگیره و روی صورتتون بشینه همسرم هم با عمل مخالفه میگه همینجوری خوبی بازم ممنون منم با نی نی سایت اشنا شدم بیشتر افتادم دنبال عمل
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب
فاطمه جان خداروشکر واسه اینکه کاملا از عمل منصرف بشی برو توی اینستاگرام یه پیج هست به اسم جراحان پرریسک ببین خیلی از بهترین جراحای تهران و جاهای دیگ چه بلایی سر بعضی مریضا آوردن من اگه قبل عملم اون پیج دیده بودم هیچوقت عمل نمیکردم
2810