2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
درود بر همه لطفا و خواهشا این پست رو بخونید: دوستان خوبم همونجوری که دوستان دیگه دارن هشدار میدن و همونطوری که خیلی وقت پیش ها و پیش تر ها در صفحه اول تاپیک گفتم عمل بینی یک عمل پر ریسک هستش یه جورایی میشه گفت قماره پس آماده هر نتیجه ای باشید اگه دکتر مناسب و درستی انتخاب کنید فقط احتمال این ریسک رو کاهش میدین خیلی ها هستند که راضین و خیلی ها هستن که ناراضین اگر میخواین دکتر انتخاب کنید حواستون باشه: 1. همه ی دکترا کار خراب دارن ( بماند که تعریف کار خراب دقیقا چیه بعضی ها فقط سلیقه ای میگن ولی بعضی ها هم هستن مشکلات تنفسی و غیره پیدا میکنن) 2. لزوما دکتر گرون تر بهتر نیست 3. هر دکتری دستش به یک نوع بینی معمولا میره یعنی بعضیا هستن فقط نمونه کارای استخوانیشون باب سلیقه شماست و بعضی ها هم گوشتی و غیره 4. بینی های گوشتی و غضروفی ریسکشون بیشتره 5. سعی کنید دکترای زیادی برید ویزیت شید. عکس کارای دکترا رو حتما ببینید حواستون به آرایش و نوری که به بینی طرف تابیده شده باشه بعضیاش حقس ( دیدم که میگم ... ) 6. روزایی که مریضای دکتر واسه چکاپ میان رو بپرسید معمولا یه این دوستان یه همراه دارن که چند سال از عملش میگذره و میتونن گزینه ی مناسبی باشن برای سوال کردن و تحقیق 7. لیست تهیه کنید بر اساس سلیقتون و هزینه تون و نهایتا تصیمیم گیری کنید موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
پریسا: من متاسفانه مدت ها تاپیک نبودم اطلاعاتم به روز نیست ترانه: جای نگرانی نیست، کمی صبور باشید و زمان بدین برای تصمیم گیری زوده ترمه: کاهش ورم، فرم دهی بینی ( کلا چسب مهمه ازش فراری نباشید یه کم پوست بینیتون رو ممکنه خراب کنه اما ارزششو داره)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه حرف من و امثال من که از هممون از عمل ناراضی هستیم تاثیر نداره برای عمل عجله نکنید عجله کار شیطونه نگید تا فلان تاریخ وقت دارم و همه چی هول هولی بشه نمونه های بیشتر از 6 ماه از دکتر ببینید نه 1 2 ماهه تو رو خدا چشاتونو وا کنید مثه من کور و کر نباشید پدر مادرای ما خیلی گناه دارن هر کاری کنید بد بشه راه برگشت هست، مو رنگ کنیم، موهامونو کوتا کنیم، آرایش کنیم، لباس بد بدوزیم... هر چی که فک کنید راه داره دماغ بره رفته که رفته من حاضرم تمام داراییمو بدم، کاش انگشتای پام قطع می شد تا زمان به عقب برمیگش یک نفر از خطرای موجه عمل بهم می گف نه اینکه همه بگن راضی ایم و هولم بدن برای عمل.... هر اتفاقی از طرف خدا برام میفتاد ک می گفتم خواست خدا بود اما این نه بی عقلی خودم بود هیچی بدتر از این نیس که آدم خودشو دوس نداشته باشه و نبخشه اصلا راه درمانیم براش نیس فقط خدا کمک کنه برام دعا کنید چشاتونم وا کنید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
قبل از عمل یکی از دوستام بهم میگفت عمل بینی خیلی از جذابیتهای چهره از بین میبره حالت چشم و لب عوض میشه ولی من باور نمیکردم فرم چشم و لب من خیلی خیلی عوض شده نمیدونم دلیلش چیه
من معمولا شبا بیدارم از شدت فکر زیاد خوابم نمیبره ۱۰ تا جلسه مشاوره بعد از عملم رفتم که هیچ کمکی بهم نکرد واسه هر ۴۵ دقیقه ۸۰ تومن پول میدادم پیش ۸ تا جراح توی شیراز رفتم که همشونگفتن ترمیم ریسکش خیلی بالاست که البته منکلا دلم چهره قبلم میخاد دلم برای خودم تنگ شده اگه کسی چهرش زیباست فقط برای زیباتر شدن میره بتید بگم احمقانه ترین کار زندگیش میکنه
اگه تازه عمل کردی این احساست طبیعیه منم اوایل عملم افسردگی گرفته بودم ولی یکم که ازش بگذره حالت خوب میشه من که الان میگم چه خوب شد عمل کردم
خدایا ممنون که یه فرشته کوچولو بهم هدیه دادی😍😍خودت نگه دارش باش😗😗😚😗
به عکسای توی اینستای هیچ دکتری اعتماد نکنید مثلا دکتر رجایی توی اینستاش چندتا عمل کم کار گذاشته که فقط قوز روی بینی برداشته و به پرهه دست نزده یا مثلا هیچ عکسی از خنده نزاشته چون بینی از کف بخیه میزنه موقع خندیدن پوست بینی کش میاد یه حالت خیلی بدی پیدا میکنه یا کلوملا بینی خیلی پایینتر از پرهها میزاره وقتی میخندی پرهه بالا میره کلوملا بینی خیلی درد میگیره و همه مریضا بعد عملش پوست بینی چروک میشه
من قبل عملم خیلی بیبی فیس بودم چون هیکلم هم کوچولو بود همه فکر میکردن نهایت ۱۷ سالم باشه یه خط کوچولو تو صورتم یا زیر چشمم نداشتم پوست صورتم شفاف بود بعد عملم خط لبخندم پررنگ شد زیر چشمم خیلی بده پوست صورتم اولش خیلی خیلی چرب شد بعدم روزنههای پوستم باز شد خلاصه کل صورتم داغون شد
ولی انگار بهد 8 تا 9 ماه بینیم کلی عوض شد وخیلی راضی تر شدم الان عکسای قدیممو نگاه میکنم خیلیییییییییییییییی ورم داشتم الان همش میگم حق داشتم افسردگی بگیرم
خدایا ممنون که یه فرشته کوچولو بهم هدیه دادی😍😍خودت نگه دارش باش😗😗😚😗
2810