2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
اون روزی یه خانمه رو تو مترو دیدم ازم پرسید چند وقته عمل کردی و با کی و از این حرفا... خودش پارسال با فرهنگ عمل کرده بود...بینیش کوچیک و خوش فرم بود...البته به نظرم استخونی بود جنس بینی
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ترمه جان قربون تو که دلگرمی میدی،پوست منم اول صبح وحشتانک چربه و حال به هم زن در حالی که من قبل عمل پوستم معمولی بود فک کنم به خاطر بتادین هست که سر عمل میزنن به صورتمون،البته من یه لیف مخصوص صورت گرفتم صبحها صورتم و با اون میشورم بهتر میشه ،میگم این صورته که دست نخورده اینقده برق میزنه وای به دماغه،خدایا کمک کن این ورم دماغ من زودتر بخوابه آبروم رفت
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم ده ماهه که عمل کردم .بچه ها تو روخدا عمل نکنید واقعا اشتباه محضهههه.
بینی من نوکش کمی بزرگ بود و یه قوز کوچیک داشت.بعد عمل دکتر انقدری نوک بینیمو کوچیک کرده بود که پره هام خیلی پهن به ننظر میاد انگار با گیره بینیمو نگه داشتی و متاسفانه پره هامو دست نزده تا با بینی جدید متناسب بشه. کلوملارو انقدری اورده پایین که همه تو نگاه اول فقط کلوملا رو می بینن.قوز بینیم بعد دو ماه برگشته وقتی دوتا استخون بالای بینیمو به هم فشار میدم تق از هم جدا میشه و این دکتر خدا نشناس این حالتو به امون خدا رها کرد و گفت ورمه والان با گذشت ده ماه این دوتا استوخن بهم جوش نخورده.وسط بینیم تو رفتس.
کی گفته ورمه بینی میره بینی کوچیک میشه واسه من که اصلا کوچیکتر نشد هنوز تو عکسا گنده و زشته.
به لحاظ تنفسم که به شدت ابریزش بینی دارم . خواهرم اینا از دستم چیزی نمیگیرن بسکه دستمال تو دستمه.اگر خونه ای برم که اتاق خالی نداشته باشه که عذر میخوام برم فین کنم آرزوی مرگ میکنم.شبا خس خس میکنم موقع تنفس نمیتونم تو بغل شوهرم بخوابم تا بغلم میکنه نفسم در نمیاد از بینی نفس میکشم میگه خوابم نمیبره برو تو هال بخواب که واقعا بهش حق میدم.تو سرویس سر کار همش دستمال کاغذی به دستم قشنگ می فهمم کنار دستیام چندششون میشه که حقم دارن .آخه چه قد از دهن نفس بکشم؟؟تمام دندونام جرم گرفته زیونم خشک میشه گلوم می سوزه هر دفعه بینیمو میبینم عذاب میکشم .تمام گونه هام آب شده بسکه غصه خوردم .
به جوجبنا: واقعا متاسفم عزیزم . من خیلی وقته این تاپیکو دنبال میکنم ولی خیلی کم نارضایتی خوندم . اما حالا که قصد جدی برای عمل گرفتم خیلی جالبه که کلی کامنت نفی عمل اینجا میخونم و خب ناخودآگاه پشیمون میشم . ممنونم ازتون که واقعیت هارو میگید. راستی جدیدا خیلی کامنت منفی راجب حسنانی میشنوم . جوجینا چرا به فکر ترمیم نمیفتی>؟ اخه اینکه دایما ابریزش داری واسه اینه که غضروف مصنوعی برات استفاده شده.
ترانه جان...آره با سجادیان بودم ....ببین من بینیم یه مقدار به اصطلاح دراز بود ...یکما... اون رفع شده الان اما بینیم به همون پهنیه قبله تقریبا.... شما مگه نگفتی بینیت قوز و افتادگی و انحراف داشته ؟ اینا رفع شده الان؟ اگر اینا رفع شده و فقط بزرگه یکم صبر کن ... ببین واقعا روز به روز بینی تغییر میکنه ... من سه چهار روزه احساس میکنم کلیتش بهتر شده ... بزار برا شما حد اقل 20 روز بشه ...
منم تصمیم جدی گرفتم که دیگه با سجادیان عمل کنم ولی نمیدونم چرا انقدر کامنتای منفی میخونم این روزا از یه طرفیم سال دیگه عروسیمه میخوام تا اون موقع ورمش بخوابه اگه تا یه ماه دیگه نکنم دیگه نمیکنم چون پوست بینیم زخمیه ولی باز دو دل شدم با این کامنتا
فرشته نجاتم عشقم بود
بهار حتما یکی دو روز برو مطبش بشین کاراش ببین ...باهاشون حرف بزن .... بعد تصمیم بگیر... ولی من کلا پیشنهاد میکنم اگر صورتت شیرینه عمل نکنی... بینی من زیادی یزرگ بود و یکمی کج
مرسی بهار عزیزم .گلم من با محمد بلاجی عمل کردم ترمه جان بینیم نوکش غضروفهای بزرگ داشت که فقط اون قسمتو کوچیک کرده. پریسا باور کن خیلییی ریسک داره واقعا ممکنه سیستم بینیت به هم بریزه اگر مشکل تنفسی نداری این کارو نکن میدونم شاید دوست داشته باشی زیباتر بشی ولی به خدا من زیباتر نشدم که هیچ تمام گونه هام افت پیدا کرده زیر چشم گود اوفتاد چون هر دفعه اینه رو میبینم از بینیم متنفرم عین بینیه یه مرد عمل کرده هیچ ظرافتی نداره .پره های گنده دراز قوز دار. بهار جان با چه پولی عمل کنم هفت تومن به این خدا نشناس دادم دوباره باید ده تومن بدم ترمیم؟ خودش میگه بیا ترمیم میگه تا کیپ شد قرص بخور اخه من تا که آنتی هیستامین بخورم تا اخر عمر باید «آتی هیستامین به دست باشم؟مسافرت نباید برم از ترس آبروم؟ اگه باردار بشم تنفسم چی میشه ؟آنتی ]یستامین آسیب نمیزنه آیا ؟؟!!! آخه تا کی؟؟
آهان جوجینا ...همین بلاجی بوده پس ...من فکر میکردم زجاجیه... اون روز که من عملیدم یه خانم کنار من خوابیده بود ..همسرم گفت اسم دکترش زجاجیه..._احتمالا همین بوده )....اوضاش خوب نبود و میگفت دکتر اصلا نگفته چی کار کنم چی کار تکنم بهشم زنگ زدم دعوام کرده ....
خیلی ناراحت شدم جوجینا...نه برای ترمیم حد اقل یک سال صبر کن و اگر خواستی انجام بدی با یه دکتر دیگه .... گوش و حلق و بینی بود یا زیبایی؟ جوجینا جان تو تاپیک آتلیت یه چیزی نوشتم برو ببین /..ان شا ا.. خوشبخت باشین همیشه....
آره ترمه برا من قوز و انحراف و افتادگی رو رفع کرده حالا بینیم فرمش خوبه هم بلندیش و هم فرمش خوبه،اما کلا سایزش بزرگه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
2810