2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترمه جان کاملا درسته دکتر من اینجا دلال داشته ولی بیشتر ناراحتی من بعد از عمل اینه که چرا عمل کردم بینی من بزرگ بود ولی خیلی خیلی به چهرم میومد با اینکه دختری هستم که آرایش کردن زیاد دوست نداشتم ولی بازم خوشکل بودم کاش عمل نکرده بودم
درود به همه :) امیدوارم حال همه تون خوب باشه من از همه اونایی که این مدت به من پیام داده بودن چه توی تلگگگگرام و چه با ایمیل و من نتونستم پاسخ بدم واقعا معذرت میخوام مسسسسسنجر که دیگه بسته شد از این به بعد اگر کاری داشتید من تلگگگگرامم رو چک میکنم فقط پیام دادید صبوری کنید سپاسگزارم شاد و سلامت باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
کتانه مبارک باشه :) انشالله کلی بوی عطر توش بیاد و بره :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
منم سعی میکنم بیام هر از گاهی ولی این چند وقته سرم بسیار شلوغ بود رفتم ایمیلامو چک کنم دیدم کلی ایمیل اومده اینجام دوستان سوال پرسیدن من جواب ندادم دیگه شرمنده شدم امروز گفتم به این بچمون (تاپیک) یه سر بزنیم ببینیم چه خبره :)
2810