2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
نهههه جیغو خانوم من دختر کوهستان نیستم...ولی سر عملم خیلی باهاش در ارتباط بودم. قبل از عید با همین دکتر آمالی عمل کرده بود بچه ها من صدام تودماغی شده 16مرداد عمل کردم خوب میشه؟؟
ساقی جان فدات عزیزم که به یادم بودی،جونم برات بگه که دیروز رفتم مطب دکی اسپیلنت رو درآوردم کمی درد داشت،بخیه ها رو برام کشید که اونم درد داشت و بهش گفتم تنفسم اوکی نیس اول گفتش باید مطمینه بشن که تیغه خونریزی نکرده که یه آمپول رو توی دوجا از تیغه زد که واقعا مغزم سوت کشید از درد ،که خدا رو شکر خونی در کار نبود بعدش یه کوله پنبه آورد به فشار وارد سوراخای بینیم کرد که اونم درد داشت خلاصه گفت چونکه بینیم حالت کلیپسی داره و داخلش غضروف نرم داره باید مورد فشار قراره بگیره و گفت روزی چندبار باید همین کار رو انجام بدم که تنفسم درست شه خلاصه بعد ۴ساعت که پنبه ها رو درآوردم کل ورمها خوابیده بود و تنفسم خوب شد البته اون سوراخای که قبل عمل اصلا تنفس نداشتم الان از بس بازه و راحت نفس میکشم که سوزش داره ولی سمت چپی تنفس ندارم که دکتر گفت چون شاخکش متورم شده فضا رو بسته که دارو نوشته که اون و هم کوچیک کنه،خلاصه الان خوبم شکر خدا و فعلا ادامه میدم و صبر پیشه میکنم تا ببینم چی میخواد بشه،چسبمو هم متفاوت زد و اینکه گفت چونکه پوستم نازکه نیاز به ماساز خاصی ندارم شکر خدا
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

samaneh: آزه عزیزم خوب میشه نگران نباش ترانه:مامان آراد شما یا کی عمل کردی ترانه جون و دارووی که برای شاخکای متورم داد چیه تنفس منم به خاطر شاخکا هی می گیره،
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
مرضی بینی من کلا بد عمل شده یعنی از بالا تا پایین کجه و بدتر از همه فاصله لب و بینیم هست و اینکه فرم چشمام خیلی عوض شده و زیر چشمام خیلی چروک افتاده چشمام گود شده و اینکه پوست صورتم قبلعملم انقد خوب بود که هیچی نمیزدم ولی الان شل و کله دار شده انگار پوستم کش اورده نازک شده پلک چشمم افتاده شده یعنی کلا نابودم کرده
دخترا من ده روزه عمل کردم و چسب روی بینیم اما قسمت پایین بینیم خیلی بزرگه و سوراخای بینیم خیلی بازن،آیا اینا کوچیک میشن؟ این سوراخای چه شکلی میشه الان دماغم از فرم قبل عملم بزرگتر شده
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سارا جان آمپول کورتون نبود یه آمپول خالی بود فقط برا اینکه اگه خونی توی تیغه بینیم جا مونده با آمپول اون و تخلیه کنه،دماغ من چون پوست بسیار نازک بود اصلا نیاز به کورتون و ماساژ نداره
عمل بینی احمقانه ترین کار زندگیم بود به نظر من زیبایی طبیعی و خدادادی چیز دیگست من که خیلی دلم برای خودم تنگ میشه روزی صدبار عکسام نگاه میکنم اگه زمان به عقب برمیگشت هیچوقت اینکار نمیکردم تروخدا عمل نکنید ۹۰ درصد اونایی که عمل میکنن بعد عمل تابلو هستن تا حالا نشده یکی ببینش کاملا بی نقص باشه تازه بینی عمل شده خیلیاشون چندسال بعد عمل شکلش از دست میده و بدشکل میشه
من قبل عملم خیلی حساس بودم اگه سرما میخوردم بینیم با دستمال تمیز نمیکردم میگفتم پوست بینیم میره جاش میمونه یا اگه جوش میزدم کلی غصه میخوردم که نکنه جای جوش بمونه نمیدونم روی چه حسابی رفتم زیر تیغ جراحی به نظر من کسی که میخاد عمل کنه اول به خودش این احتمال بده که اگه بینیش کجشد یا نتونست تنفس کنه واقعا تحملش داره بعد بره جلو آینه خودش نگاه کنه بگه خدارو شکر که راحت نفس میکشم و خوشکلم به خدا عمل بینی خیلی اشتباهه خانمی که من برای مشاوره میرم پیشش میگغت ۷۰ درصد کسایی که عمل میکنن پشیمون میشن ولی واسه اینکه کم نیارن میگن راضی هستیم
سارا جان دماغ من داغون بود انحراف و قوز شدید،دررفتگی و افتادگی نوک بینی پولیپ و ...خلاصه کلکسیون کاملی بود از ایراد اما منم حرف شما رو قبول دارم کسی که واقعا بینیش دارای اشکال خاصی نیس یعنی اصلا به چش نمیاد اشتباه محضه عمل کنه،طبیعت بدن حیفه که دست بخوره
sara: خدا از اشون نگذره، قسم پزشکی می خورن ولی هرکس واسه مشاوره بره پیششون از دم به همه حکم عمل میدن کلیم انگ می دارن رو مریضا عوض اینکه پشبمون کنن نمی دونم چی بگم سارا جون شرایط روحی منم خیلی بده حتی از ترمیم هم می ترسم دیگه اعتماد به هیچ دکتری ندارم ایشالا خدا کمک کنه درست بشه شرایط من حدود 4000 صفحه از تاپیک رو قبل از عمل خوندم، یادمه یه کاربر از عملش راضی نبود و با نادریان هم عمل کرده بود و همه ریخته بودن سرش که چرا اینقدر می ترسونی همه رو و... منم همی جور فک می کردم 1و می گفتم بلا برای بقیس، درصد حتی 1 درصد فک نمی کردم از عملم پشیمون شم. کاش یک نفر بم می گف قیافتو همین جور قبول داریم. همه تشویق عملم کردن دلم واسه خشک کردن صورتم بدون احتیاط تنگ شده. دلم برای خنده هام، شوخیام تنگ شده دلم برای خودم تنگ شده عمل بینی برای من نبود، حتی بهترین دماغ من دنبال خودمم، دکترم گف تا حالا 500 تا مریض اینجوری داشته که بعد از عمل با قیافه جدید ارتباط برقرار نمی کنن و راه چاره روانپزشکه هیچ کدوم از دکترا اینا رو قبل از عمل به مریض نمی گن خدا ازشون نگذره
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
2810