2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی من امروز تامپونا رو کشیدم تنفسم خوب بود تا اینکه با سرم شستم کلی لخته خون توی بینیم بود که با بدبختی خارجشون کردم،ولی با این حال لازم بینیم کیپه و البته کجه به نظرتون ورمه؟متاسفانه دکتر به پره هام دست نزده و سوراخای دماغم گشاد..شاید چند ماه دیگه ناچار به کوچیک کردن پره هام بشم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام بچه ها من شنبه بینیمو عمل کردم دیروزم گچشو برداشتم تامپونم نذاشت ولی از روز اول اصصصلا نمیتونم نفس بکشم دیوونه شدم. میشه بیاید بگید طبیعیه یا نه؟ هیچ وقت عمل بینیو به هیچ کس توصیه نمیکنم...نکنید..عمل نکنید...هیچی بهتر از یه نفس راحت نیست
سلام من یک هفته هست که عمل کردم از وفتی عمل کردم تنفسم خیلی بهتر شده با بینی راحت نفس می کشم انحراف بینی داشتم و یک طرف بینیم بسته بود البته عمل سختیه مراقبت هاش خیلی سخته .به نظر من اگر کسی بینیش ایراد نداره نباید عمل کنه.
ترانه جون الان اصلا در مورد بینیت قضاوت نکن چون همش ورمه باید صبور باشی. دکتر به پره های بینی من هم دست نزده که اتفاقا من خوشحالم چون کسایی را که پره هاشون برش می خوره بیشتر مشکل تنفسی پیدا می کنند ولی من اصلا لخته خون نداشتم شاید شما بخاطر همون پولیپ بوده ولی بینی من هم ورم داره تازه دستیار دکتر می گفت گچ را که باز کنی بیشتر ورم میکنه سعی می کنم کمتر سر اینه برم تازه یک کم ورم صورتم کم شده .شما کی گچ را باز می کنی؟
شادی جان من چهارشنبه باید گچ رو باز کنم و بخیه ها رم بکشن برام یعنی ۹ روز بعد عمل،فعلا که داخل بینیم ورم شدید داره سوراخای کیپه با سرم میشورم تا ته حلقم میره ولی تنفس ندارم ،دکتر گفت همه اینها به خاطر انحراف شدید و پوست نازک هست،امیدوارم تا هفته دیگه حداقل تنفسم بهتر شه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام دوستان من پنجشنبه 14 مرداد با دکتر سجادیان عمل کردم .... شنبه تانپون کشیدم..... چهارشنبه گچ برداشتم و فردا یکشنبه باید برم بخیه هام رو بکشم.... از دکتر و کادر پزشکی راضی بودم....به هوش اومدنم مشکل نبود ..فقط به شوهرم گفته بودم دستم بگیر ..بعد دستم گرفته بوده گفته بودم بوسم کن بعد دو ساعت مرخص شدم... پشت گلوم خلط خونی و لخته خون داشتم...درد نداشتم ...تا روز دوم منگ بیهوشی بودم و دستشویی با کمک میرفتم که تخورم زمین... شنبه تانپون کشیدن یه کم درد داشت چون چسبیده بود... تا روز چهارم حرف نزدم نخندیدم و استراحت مطلق بودم.غذا میکس شده خوردم ... طاق باز به صورت تقریبا نشسته خوابیدم ....... روز چهارم تا دیروز که روز نهم بود غذای نرم و جویدنی و استراحت نسبی ... متاسفانه از روز 5 تا دیروز یه کم زیاد حرف زدم و چند بارم خندم گرفت ...نمیدونم چه قدر مهمه لطفا نظرتون بگید.... امروزم اومدم سر کار
.....be brave , even if you are not,pretend to be
بینیم هنوز ورم داره ...چشمم تا روز سوم از کبودی و ورم باز نمیشد.... گچ که بداشت بینیم رو دیدم بد نبود... سوراخهاش نامتقارن و علنن به یک سمت کج هست نمیدونم چه قدر راسته ولی دکتر میگند ورمه .... جالبه با شادی جان یه روز و با یک دکتر عمل کردیم
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ترانه جان منم یه هفته س عمل کردم نفس نمیتونم بکشم. دکترم گفته بخاطر ورم داخل بینیه..از خواب و خوراک افتادم تافردام بیشتر مرخصی ندارم. اگر کاری انجام دادی که برای تنفست موثر بود لطفا به منم بگو. دلم برای نفس کشیدن تنگ شده
mary: دکتر من سازگار نبود ولی دکتر خیلی خوبیه خرابکاری نداره. دوره نقاحتشم کوتاه و راحته. بینیارم طبیعی در میاره و کوچیک نمیکنه.پنج روز بعد از عمل گچو بر میداره راااحت دیگه نه چسبی نه چیزی...فقط توقع تغییر زیاد نداشته باش به نظرم دستش به کوچیک کردن بینی نمیره ولی خب باز خودت بری مطب کاراشو ببینی خیلی بهتره
2810