2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادی جان امیدوارم عمل خوبی و عالی داشته باشی شما هم برا من دعا کن ستاره جان دکتر سجادیان بیمارستان عمل نمیکنن ، کلینیک عمل میکنن
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
مدلش که زیر گچ هنوز معلوم نمیشه ولی چقد خوب که راضی هستی ولی حتمن باید مطب گردی باشه چون بدون تحقیق نمیشه ریسک کرد چون خود جراحی بینی ریسک هست چرا دیگه باید خودمون این زیسک بیشتر کنیم.شما خوش شانس بودین و بازم میگم خیلی عالیه که راضی هستین
عکس بینی صفحه 1709
ساغر جان مبارکت باشه گلم امیدوارم روز به روز بهتر و زیباتر بشی شادی جونم دکتر به منم هیچ عکسی نشون نداد ،شما خدای نکرده مشکل تنفسی یا گرفتگی بینی ، پولیپ و سینوزیت و .... ندارین؟؟؟ سی تی اسکن دادین یا نه؟؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
بچه ها من اگه سه شنبه عمل کنم روز جمعه با ماشین میتونم برگردم شهرستان نزدیک 8-9 ساعت راهه تا خونه البته ؟؟؟؟ به نظرتون میتونم برگردم یا تهران بمونم؟؟؟
فک کنم بتونی.ولی باید دوباره چند روز بعد برگردی وایه باز گردن اسپلینت و بخیه ها و چسب زدن.چه کاریه واستا همونجا کارات که تمو شد برگرد.البته ۸ ساعتم زیاد.نمیتونی با هواپیما برگردی؟
عکس بینی صفحه 1709
ترانه جان من هم گرفتگی و انحراف بینی شدید دارم .تمام ازمایش ها و سی تی اسکن هم انجام دادم و دکتر دید و گفت موردی نداره فقط ممکنه الرژیت بیشتر بشه ممکن هم هست نشه . من از اصفهان میرم و پنجشنبه که عمل دارم به یاری خدا شنبه که تامپون ها را در بیاره برمی گردم گفتند موردی نداره و هفته بعدش میرم برای باز کردن گچ . اخه بچه هام را نمی برم برای همین باید برگردم.
شادی جان من یه ماه پیش قرار بود عمل کنم به خاطر سینوزیت عقب افتاد حالا سینوسام بهتر شده سی تی جدید که دادم دکتر گفت پولیپ داری و بهتره دارو بخوری گفتم دکتر حوصله دارو ندارم و اینا خلاصه با دوتا از همکاراش مشورت کرد گفتش که میشه جراحی زیبایی و انحراف انجام بدم منتها تا یه سال بعدش دارو بخورم برا پولیپ اگه خوب نشدم بعدش جراحی اندوسکوپی کنم منم وقت عمل گرفتم ..حالا استرس دارم نکنه پولیپ مشکل ساز شه
امیدوارم عمل خوبی داشته باشی شادی راستش احتمالا با هواپیما برم ولی شوهرم و پسرم همرامن من خیلی دل دل میکنم ..واقعا موندم مشکل پیدا میشه یا نه دکتر هم متاسفانه اخلاق بدی داره رک و راست بهت نمیگه مشکل پیش میاد یا نمیاد ..همش میذاره پای خودت منکه تخصص ندارم..اگه بدونم وضعیتم بدتر نمیشه شک نمیکنم و حتما عمل میکنم هرچند الان بجز گرفتگی بینی اونم بعضی وقتا البته، مشکل تنفسی ندارم
2810