2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
دکتر سامان هزینش چقدر؟؟؟؟؟؟ بینی منم گوششششتی....و دنبال ی دکتر اوکی هستم که تا الان نیافتم من دوسسسسست دارم بینیمو طبیعی خییییییلی شیک عمل کنم یا تقریبا همون بینی نیمه فانتزی....اگر دکتر خوب میششششناسید بمنم معرفی کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینیم استخوانی بود و با دکتر سجادیان عمل کردم و بی نهایت راضیم اون طور نیست که فقط بینی گوشتی رو عمل کنن تبحرشون هم دربینی استخوانی و هم گوشتی هست
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
کتانه جون شما با نادریان عملیدی?راضی ای?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ن بابا هنو دنبال دکترم کتانه جون الان فعلا نظرم روو ابیانه و نادریانه شما دیگه دکتر برا بینی استخونی نمیشناسی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر منم بینیم استخوونیه البته با دکتر سجادیان برا روز 19 مرداد وقت گرفتم هرچند دکتر گفتن به خاطر پولیپ بینی ممکنه دچار مشکل تنفسی بشم واقعا مستاصلم نمیدونم چکار کنم در حال حاضر مشکل تنفسی شدید ندارم فقط بعضی وقتا سمت راست بینیم که انحراف شدید داره کیپ میشه که با سرم شستشو خوب میشه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
2810