2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها بله نونوش جان حتما . داخل مطب سامی نتونستم برم چون منشیش خیلی بد اخلاقه و نذاشت منم زرنگ بازی در آوردم 😉 تو راهرو دم آسانسور وایسادم هر کییسی از در میومد میپردم جلوش سریع تخلیه اطلاعاتیش میکردم 😛
برعکس چیزی ک انتظار داشتم دماغا اصن فانتزی و قوس دار و تیز نبودن طبیعی بودن من ٥ مورد دیدم فقط یه آقا بود ک فانتزی بود ی خانومه بود ده سال پیش عملیده بود و دماغش خیلی طبیعی و شیک بود ب جز اون بقیه ب نظرم تازه پایین بود سر دماغشون و یکم ایراد داشت مثلا ی آقایی ی طرف دماغش ورمش بیشتر بود ٢سال پیش عملیده بود و الان اومده بود پیش دکتر واس این ایرادش ی خانوم دیگ بود وقتی میخندید نوک دماغش تیز و رو به پایین میومد دوست نداشتم اصن و اکثرا مثلثی بودن دماغا در کل کارش بد نبود ولی خداییش برا ١٢ نمارزید و اونجوری ک بعضی ها سامی رو در حد خدا میدونن نبود شاید اگ ٦،٧ ت بود حالا من فکرامو میکردم واس عمل باهاش😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب یحیوی هم دماغا اکثرا دراز و کشیده ی مورد هم عدم تقارن پره دیدم و ٢مورد ناراضی بودن یکی میگفت دماغش چیبندگی داده و بار دوم ک برا ترمیم با دکتر عملیده دماغش بزرگتر شده و عکس قبلش ک نشون داد راست میگفت واقعا یکی دیگشون گفت اینجا عمل نکن دکترای بهتر از اینم با این قیمت هستن(٨) ولی ی مورد طبیعی دیدم خیلی ب صورتش میومد عکس قبلش نشونم داد گوشتی بود ولی خودش ناراضی بود و میگفت سرش بزرگه و استخون بینیش یکم بر آمدگی داشت میخواست سوهان بکشه براش دکتر
غلامرضا احمدی و کوچک زاده هم مد نظرم بودن ک برم ولی دیگ فرصت نشد و برگشتم شهر خودم و الان هی دارم خودم قانع میکنم ک بابا فرقی نمیکنه تهران و شهرستان و .. همه دکترا ریسک داره کارشون و از این حرفا بلکم دلم راضی شه با یکی از دکترای اینجا بعملم چون احساس میکنم تفوت چندانی با تهران ندارن
مریم خانم حواستون باشه غلامرضا احمدی با مهدی احمدی فرق داره،مهدی احمدی یه منشی داره که تو سایتها تبلیق میکنه و میگه دکتر احمدی بهترین دکتر ایران، خوبه نگفته جهان همش مینویسه من و جد و آبادم پیشش عمل کردیم،حالا نمیدونم چه رابطه ای با دکتر دارن که انقد تبلیق میکنن Hani از ابیانه مطمعنی،شما تازه چندروز پیش خودتون دربارش پرسیدین،به عکسای سایت هیچ دکتری بسنده نکنید،شاید ابیانه خوب باشه،نمیدونم
آقا محسن بین این دکترا به نظر کتر ابیانه ریسکش کمتره و درصد موفقیت بیشتره بازم باید بریم مطب از نزدیک بیماراشو ببینیم .من به این دلیا ازتون پرسیدم چون که من بینی خیلی طبیعی دوست ندارم میخوام یه کم تغییر کنم ولی شنیدم ابیانه طبیعی عمل میکنه برای همینم به شما پیشنهادش کردم چون شمیدم شما طبیعی میخوای
مارینا و هانی ممنونم از راهنماییتون مارینا شما ماشالا عضو خیلی فعالی هستین یعنی بعد اینهمه تحقیق میگین ابیانه واسه من خوبه؟ با احترام با اجازتون برم پستهای خیلی قبلترتون رو بخونم ببینم یوقت خدایی نکرده تبلیق مبلیق نمیکنین پیش ابیانه نرفتم، تنها نمونه که ازش دیدم همون رفیقمه که گفته دوسال عمل کرده،از روبرو مردونه شده ولی از بقل عین نون بربری بهش قوص داده و صداشم تو دماغیه
2810