2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانا لا جان متاسفانه تو اومدی من نبودم هرطور شده میخوام عکس قبل و بعد عملت رو ببینم و نمیتونم آدرس اینستامو به خاطر یه سری مسائل امنیتی بذارم اینجا اگه میشه یه درخواست دوستی برام توی نی نی سایت ارسال کن تا شماره همراهم رو برات بنویسم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سارا جان اگر ب اون وخامتی ک میگی هست شما باید سراغ دکتری باشی ک بهت اطمینان بده اینجا خانمی بودن ک بینیشون کلا افتاده و کج شده بود و خیلی دنبال دکتر گشتن ک ترمیم کنه بینیش رو چون واقعا در شرایطحساسی بود من حتی عکساش رو هم تو اینستا دیدم هم اینجا برای بچه ها گذاشتش ... ایشون با دکتر امیری زاد ترمیم کردن فک کنم از گوششون غضروف برداشته بودن ...
سارا خانم در مورد شکایت از طرفی شما برگه رضایت نامه عملو امضا کردید . از طرف دیگه اگر ایرادهای بینی توسط جراح شما برطرف نشده باشه طبق قانون باید پزشک جوابگو باشه . من تو اخبارا دیدم و خوندم که پزشک خاطی محکوم شده و یک مورد خاطرم هست که دیه گرفته و رفته انگلستان عمل ترمیمشو انجام داده و بینیش درست شده. اگه واقعا شاکی هستی و خانواده و.... همه میگن که خراب کرده دریغ نکن و برو از طریق قانون پیگیر شکایتت بشو . اینم در نظر داشته باش یک وقت هست ما تو عمل بینی به نتیجه مورد نظرمون نمیرسیم اما بینی تا حدی نسبت به قبل اصلاح شده اما ممکنه همه ایرادات در عمل اول برطرف نشه. اگه اینطور باشه حرفت به جایی نمیرسه اما اگه خرابکاری کرده باشه قضیه فرق میکنه.
دکتر سامی
سارا جان راستش من ا ون روز که مطب ابیانه بودم یک مورد ترمیمی دیدم که 7 سال پیش کرج عمل کرده بود و تیغه بینی کج و سوراخهای بینی نامتقارن بود و جای بخیه از بغل هنوز که هنوزه معلوم بود و مثل گوشت اضافه شده بود که ابیانه قبولش کرده بود فقط گفته بود خیبی نباید توقع داشته باشی...
2810